( (

Konya İl Genel Meclisi Üyeleri Alanya'da Buluştu

Bölge (Haber Merkezi) - | 11.10.2024 - 10:42, Güncelleme: 11.10.2024 - 10:42
 

Konya İl Genel Meclisi Üyeleri Alanya'da Buluştu

Konya'da birçok yatırımın gerçekleştirilmesinde önemli kararlara imza atan Konya İl Genel Meclisi eski Üyeleri, Antalya'nın Alanya İlçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek hasret giderdi.
Büyükşehir yasası ile İl Özel İdareleri kapatılmadan önce Konya merkez ve ilçelerindeki birçok yatırımın gerçekleştirilmesinde önemli kararlara imza atan Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, Antalya'nın Alanya İlçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek hasret giderdi.   Konya İl Genel Meclisi’nin 19’uncu ve 20’nci dönemlerinde görev yapmış Eski İl Genel Meclisi Üyeleri geleneksel olarak düzenlenen program çerçevesinde Antalya'nın Alanya İlçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanlığının yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesinde Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Ali Selvi’nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programa İl Genel Meclis Üyeleri ve aileleri katıldı.   Farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği buluşmada, İl Genel Meclis Üyeleri ve aileleri hoşça vakit geçirdi.   Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen toplantıda konuşan 20. Dönem İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Genel Meclisi Üyelerinin birbirleriyle irtibatının ne kadar değerli olduğunu ifade ederek, fırsat buldukça bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirtti. Selvi konuşmasında, "Farklı dönemlerde görev yapmış arkadaşlarımızı bir araya getirerek hem onların birbirleriyle kaynaşmalarını hem de dostluklarının devamına vesile olmaya çalışıyoruz." dedi. Osmanlı ve Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerinden biri olan yerel yönetim reformu sürecinde, İl Genel Meclisi Üyelerinin Konya’da hayırla anılan hizmetlere imza attığının altını çizen Selvi, tüm bu hizmetlerin karşılığında her fırsatta vatandaşlardan hayır duası almalarının da kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Selvi, katılımlarından dolayı İl Genel Meclis Üyeleri ve ailelerine teşekkür etti.
Konya'da birçok yatırımın gerçekleştirilmesinde önemli kararlara imza atan Konya İl Genel Meclisi eski Üyeleri, Antalya'nın Alanya İlçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek hasret giderdi.

Büyükşehir yasası ile İl Özel İdareleri kapatılmadan önce Konya merkez ve ilçelerindeki birçok yatırımın gerçekleştirilmesinde önemli kararlara imza atan Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, Antalya'nın Alanya İlçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek hasret giderdi.

 

Konya İl Genel Meclisi’nin 19’uncu ve 20’nci dönemlerinde görev yapmış Eski İl Genel Meclisi Üyeleri geleneksel olarak düzenlenen program çerçevesinde Antalya'nın Alanya İlçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. 20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanlığının yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi ve Meram Belediyesinde Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Ali Selvi’nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programa İl Genel Meclis Üyeleri ve aileleri katıldı.

 

Farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği buluşmada, İl Genel Meclis Üyeleri ve aileleri hoşça vakit geçirdi.

 

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen toplantıda konuşan 20. Dönem İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Genel Meclisi Üyelerinin birbirleriyle irtibatının ne kadar değerli olduğunu ifade ederek, fırsat buldukça bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirtti. Selvi konuşmasında, "Farklı dönemlerde görev yapmış arkadaşlarımızı bir araya getirerek hem onların birbirleriyle kaynaşmalarını hem de dostluklarının devamına vesile olmaya çalışıyoruz." dedi. Osmanlı ve Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerinden biri olan yerel yönetim reformu sürecinde, İl Genel Meclisi Üyelerinin Konya’da hayırla anılan hizmetlere imza attığının altını çizen Selvi, tüm bu hizmetlerin karşılığında her fırsatta vatandaşlardan hayır duası almalarının da kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Selvi, katılımlarından dolayı İl Genel Meclis Üyeleri ve ailelerine teşekkür etti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (