( (

MHP Lideri Bahçeli’den Tehdit Gibi Açıklama ‘HEPİSİ İLE HESAPLAŞACAĞIZ’

Siyaset (Haber Merkezi) - | 23.07.2024 - 16:20, Güncelleme: 24.07.2024 - 13:47
 

MHP Lideri Bahçeli’den Tehdit Gibi Açıklama ‘HEPİSİ İLE HESAPLAŞACAĞIZ’

MHP Lideri Devlet Bahçeli: “Şu gördüğünüz dosyada 154 kişinin adı var, hepsiyle hesaplaşacağız” dedi
MHP Lideri Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında; "Bazı çevreler MHP'ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlarda bulunmuşlardır. Hesaplaşacağız." ifadelerini kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı yaptı. Bahçeli'nin açıklamalarında dikkat çeken başlıklar ise şu şekilde, MUTLAKA HESAPLAŞACAĞIZ MHP Lideri Devlet Bahçeli partisine yönelik 'iftiralar' atıldığını söyleyerek; "Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz. Mutlaka hesaplaşacağız." ifadelerini kullandı. Bahçeli basın toplantısında elindeki dosyaları göstererek; "Bazı çevreler 2024 yılının içerisindeki Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlar, hakir görmeler, küçük görmeler, suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. Şu görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda nasıl konuştuklarının, kimlerle konuştuklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız." dedi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli: “Şu gördüğünüz dosyada 154 kişinin adı var, hepsiyle hesaplaşacağız” dedi

MHP Lideri Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında; "Bazı çevreler MHP'ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlarda bulunmuşlardır. Hesaplaşacağız." ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı yaptı.

Bahçeli'nin açıklamalarında dikkat çeken başlıklar ise şu şekilde,

MUTLAKA HESAPLAŞACAĞIZ

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisine yönelik 'iftiralar' atıldığını söyleyerek; "Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz. Mutlaka hesaplaşacağız." ifadelerini kullandı.

Bahçeli basın toplantısında elindeki dosyaları göstererek; "Bazı çevreler 2024 yılının içerisindeki Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlar, hakir görmeler, küçük görmeler, suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. Şu görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda nasıl konuştuklarının, kimlerle konuştuklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (