( (

Özel İdare gençleşti

Bölge 07.02.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Özel İdare gençleşti

7 yıldır Yıldızlar A kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan 5 kişilik kadro, bu yıl gençler kategorisinde pedal çevirecek. Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2013 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan KAP Sezon Açılış Yol Yarışları 8-10 Şubat 2013 tarihleri arasında Mersin’de yapılacak. Federasyonun düzenlediği yarışlarda 7 yıldır Türkiye şampiyonluğunu elinden bırakmayan Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü bisikletçileri, bu yıl da şampiyonluk parolasıyla ilk yarışına gitmek üzere yola çıktı. Antrenör Ayhan Aytekin eşliğinde yarışlara katılan Sabri Yıldırım, Cebrail Şeker, Vedat Koç, Sedat Koç ve Mücahit Kürşat Okka’dan oluşan ekibi, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin uğurladı. Konya’nın bisiklet branşında kendini uluslar arası platformlarda da ispatlama hususunda kulüp olarak katkıda bulunmaktan gurur duyacaklarını dile getiren Eşgin, “Şampiyon takımımızdan bu yıl yükseldiği gençler kategorisinde de şampiyonluğunu perçinlemesini bekliyorum. 2013 yılının ilk yarışı olan KAP Sezon Açılış Yol Yarışlarına sıkı bir şekilde hazırlandık. Başarılarını ispatlayan bisikletçilerimiz, bu yıl yükseldikleri gençler kategorisinde de şampiyonluğu kimseye kaptırmayacaktır. Bu azmin Konya’ya ve uluslar arası yarışlarda Türkiye’ye üstün başarılar getirmesini ümit ediyorum” diye konuştu. İl Özel İdareli bisikletçiler, Mersin Adnan Menderes Bulvarı’nda 8 Şubat 2013 Cuma günü saat 09.00’da yapılacak Genç Erkekler Yol Yarışında 6 tur 73,080 km, 10 Şubat Pazar günü yapılacak tüm kategoriler kriteryumda ise 15 tur 36,000 km koşacak.
7 yıldır Yıldızlar A kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan 5 kişilik kadro, bu yıl gençler kategorisinde pedal çevirecek.
Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2013 Yılı Faaliyet Programı’nda yer alan KAP Sezon Açılış Yol Yarışları 8-10 Şubat 2013 tarihleri arasında Mersin’de yapılacak. Federasyonun düzenlediği yarışlarda 7 yıldır Türkiye şampiyonluğunu elinden bırakmayan Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü bisikletçileri, bu yıl da şampiyonluk parolasıyla ilk yarışına gitmek üzere yola çıktı. Antrenör Ayhan Aytekin eşliğinde yarışlara katılan Sabri Yıldırım, Cebrail Şeker, Vedat Koç, Sedat Koç ve Mücahit Kürşat Okka’dan oluşan ekibi, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin uğurladı.
Konya’nın bisiklet branşında kendini uluslar arası platformlarda da ispatlama hususunda kulüp olarak katkıda bulunmaktan gurur duyacaklarını dile getiren Eşgin, “Şampiyon takımımızdan bu yıl yükseldiği gençler kategorisinde de şampiyonluğunu perçinlemesini bekliyorum. 2013 yılının ilk yarışı olan KAP Sezon Açılış Yol Yarışlarına sıkı bir şekilde hazırlandık. Başarılarını ispatlayan bisikletçilerimiz, bu yıl yükseldikleri gençler kategorisinde de şampiyonluğu kimseye kaptırmayacaktır. Bu azmin Konya’ya ve uluslar arası yarışlarda Türkiye’ye üstün başarılar getirmesini ümit ediyorum” diye konuştu.
İl Özel İdareli bisikletçiler, Mersin Adnan Menderes Bulvarı’nda 8 Şubat 2013 Cuma günü saat 09.00’da yapılacak Genç Erkekler Yol Yarışında 6 tur 73,080 km, 10 Şubat Pazar günü yapılacak tüm kategoriler kriteryumda ise 15 tur 36,000 km koşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (