( (

Şahsenem oyuncak yaşını geçti

21.06.2024 - 08:45, Güncelleme: 21.06.2024 - 08:45
 

Şahsenem oyuncak yaşını geçti

90’ların unutulmayan ismi Şahsenem 12 senelik aranın ardından 4'üncü single çalışması ‘’Oyuncak Yaşımı Geçtim’’ isimli şarkısıyla yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.İSTANBUL (İİGFA) - DMS yapım şirketi etiketiyle çıkan ‘’Oyuncak Yaşımı Geçtim’’ isimli şarkının söz ve müziği Tezcan Erol'a aranjesi ise Mert Aktürk'e ait. Klip yönetmenliğini Murat Alphan’ın yaptığı çalışmanın kostümleri modacı Perihan Demirdelen tarafından hiç kumaş kullanılmadan el işçiliğiyle özel iplik ve taşlardan tasarlandı. Özel olarak tasarlanan bu kostümüyle kamera karşısına geçen Şahsenem, "Belki de bu üzerimde kumaş ve dikiş kullanılmadan ipliklerle tasarlanan bu kostüm bir moda akımının başlangıcı olabilir" dedi. Şahsenem, "Artık müzikten hiç kopmamak üzere ve birbirinden güzel eserlerle sevenlerimle buluşacağım. Müzik duyguların kısa yoludur Ben de aşıkların iç sesi olarak bu şarkıyı özellikle‘’ Aşkı oyuncak gibi görenlere’’ bir mesaj olarak sunmak istedim" diyerek sevenlerine her daim yanında oldukları için teşekkür etti.

90’ların unutulmayan ismi Şahsenem 12 senelik aranın ardından 4'üncü single çalışması ‘’Oyuncak Yaşımı Geçtim’’ isimli şarkısıyla yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İİGFA) - DMS yapım şirketi etiketiyle çıkan ‘’Oyuncak Yaşımı Geçtim’’ isimli şarkının söz ve müziği Tezcan Erol'a aranjesi ise Mert Aktürk'e ait. Klip yönetmenliğini Murat Alphan’ın yaptığı çalışmanın kostümleri modacı Perihan Demirdelen tarafından hiç kumaş kullanılmadan el işçiliğiyle özel iplik ve taşlardan tasarlandı. Özel olarak tasarlanan bu kostümüyle kamera karşısına geçen Şahsenem, "Belki de bu üzerimde kumaş ve dikiş kullanılmadan ipliklerle tasarlanan bu kostüm bir moda akımının başlangıcı olabilir" dedi.

Şahsenem, "Artık müzikten hiç kopmamak üzere ve birbirinden güzel eserlerle sevenlerimle buluşacağım. Müzik duyguların kısa yoludur Ben de aşıkların iç sesi olarak bu şarkıyı özellikle‘’ Aşkı oyuncak gibi görenlere’’ bir mesaj olarak sunmak istedim" diyerek sevenlerine her daim yanında oldukları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (