( (

Selçuklu Potada Kayıpsız İlerliyor

Spor 31.12.2012 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Selçuklu Potada Kayıpsız İlerliyor

Türkiye erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ikinci yarının ilk maçında sahasında Adana temsilcisi Elit Basketbol Takımı ile karşılaştı. Mavi-Beyazlılar 104-72'lik skorla rakibi karşısında rahat bir galibiyet alarak ligde liderliğine devam etti. Geçtiğimiz hafta Bay olduğu için hazırlık maçları oynayarak form tutmaya çalışan Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımı ligde yoluna kayıpsız olarak devam ediyor. İkinci yarıda ilk maçında sahasında konuk ettiği Elit Basketbol Takımı karşısında da etkili oyunu ile galibiyete uzanan mavi-beyazlılar da mücadele de tüm oyuncular rakip takım karşısında oynama ve sayı bulma şansı yakaladı. Karşılaşmaya ideal ilk beşiyle başlayan ev sahibi ekip, ilk dakikalarda skor üstünlüğünü ele alarak farkı açmaya başladı. Bu gelişme ile yedek ve genç oyuncalarını sahaya süren Antrenör Recep Albay, tüm oyuncuları oynatarak performanslarını görme şansı yakaladı. Mücadelenin ilk periyodu 31-16 mavi-beyazlı ekibin üstünlüğü ile geride kalırken, sahada kalan genç oyuncular da farkın kapanmasına izin vermedi ve ilk yarı 51-35 Selçuklu Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü periyotta da farkı koruyan ve açan ev sahibi takım bu bölümü 82-54 geride bıraktı. Son çeyrekte de oyunda istediğini yapmakta zorlanan konuk takım zaman zaman bulduğu üçlüklerle farkı kapatmak için umutlansa da ev sahibi Selçuklu Belediyespor karşılık vermede gecikmedi. Mücadele Selçuklu Belediyespor takımının 104-72'lik üstünlüğü ile sona erdi. Selçuklu Belediyespor'da Burarhan 2, Volkan3, Rıfat 5, Orhan 6, Mehmet Ali, Kağan ve Mustafa Ünlü 8'er, İbrahim ve S. Kart 10, Serhat 12, İlker 15 ve Onur 20 sayı ile oynadı. Mavi-beyazlılar bu hafta yine kendi sahasında Ankara Üniversitesi ile oynayacak.

Türkiye erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ikinci yarının ilk maçında sahasında Adana temsilcisi Elit Basketbol Takımı ile karşılaştı. Mavi-Beyazlılar 104-72'lik skorla rakibi karşısında rahat bir galibiyet alarak ligde liderliğine devam etti.
Geçtiğimiz hafta Bay olduğu için hazırlık maçları oynayarak form tutmaya çalışan Selçuklu Belediyespor Basketbol Takımı ligde yoluna kayıpsız olarak devam ediyor. İkinci yarıda ilk maçında sahasında konuk ettiği Elit Basketbol Takımı karşısında da etkili oyunu ile galibiyete uzanan mavi-beyazlılar da mücadele de tüm oyuncular rakip takım karşısında oynama ve sayı bulma şansı yakaladı.
Karşılaşmaya ideal ilk beşiyle başlayan ev sahibi ekip, ilk dakikalarda skor üstünlüğünü ele alarak farkı açmaya başladı. Bu gelişme ile yedek ve genç oyuncalarını sahaya süren Antrenör Recep Albay, tüm oyuncuları oynatarak performanslarını görme şansı yakaladı. Mücadelenin ilk periyodu 31-16 mavi-beyazlı ekibin üstünlüğü ile geride kalırken, sahada kalan genç oyuncular da farkın kapanmasına izin vermedi ve ilk yarı 51-35 Selçuklu Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü periyotta da farkı koruyan ve açan ev sahibi takım bu bölümü 82-54 geride bıraktı. Son çeyrekte de oyunda istediğini yapmakta zorlanan konuk takım zaman zaman bulduğu üçlüklerle farkı kapatmak için umutlansa da ev sahibi Selçuklu Belediyespor karşılık vermede gecikmedi. Mücadele Selçuklu Belediyespor takımının 104-72'lik üstünlüğü ile sona erdi.
Selçuklu Belediyespor'da Burarhan 2, Volkan3, Rıfat 5, Orhan 6, Mehmet Ali, Kağan ve Mustafa Ünlü 8'er, İbrahim ve S. Kart 10, Serhat 12, İlker 15 ve Onur 20 sayı ile oynadı. Mavi-beyazlılar bu hafta yine kendi sahasında Ankara Üniversitesi ile oynayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (