( (

Selçuklu İlk Yarıda Son Maçına Çıkıyor

28.12.2012 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Selçuklu İlk Yarıda Son Maçına Çıkıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5 .Grubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ligin 14. haftasında 30 Aralık Pazar günü sahasında Toroslar Belediyespor'u konuk edecek. Mavi-Beyazlılar bu zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Ligde son haftalarda topladığı puanlarla moral kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçen Selçuklu Belediyespor, bu gidişe geçtiğimiz hafta Aksaray deplasmanında ara vermişti. Aksaray karşısında son dakikalarda yediği golle evine puansız dönen mavi-beyazlılar, bu hafta sonu yeniden üç puan alarak ilk yarının son maçında moral ve motivasyon kazanmayı hedefliyor. Selçuklu Belediyespor 30 Aralık Pazar günü saat: 13:30 da Selçuklu Belediye stadında oynayacağı maç için hazırlıklarını tamamladı. Takımda sakat yada cezalı futbolcu bulunmuyor ve tek hedef galibiyet olarak gösteriliyor. Selçuklu Belediyespor Futbol Takımı Antrenörü Recep Alkan, haftalardır iyi futbol oynayarak puan yada puanlar toplayarak ligde tırmanışa geçtiklerini ve bu güzel gidişe Aksaray'da ara vermek zorunda kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Alkan, "Son haftalarda oldukça güzel bir gidişat yakalamıştık. Aksaray da bu gidişe ara vermek zorunda kaldık. Şimdi ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kaldı. Bu hafta oynayacağımız maçın ardından sonraki hafta bay olduğumuz için maç yapmayacağız ve ardından ligin ilk yarısı bitecek. Bu arada takımımızla birlikte en iyi şekilde hazırlanarak eksiklerimizi giderecek ve ligin ikinci yarısında daha iyi olmak için çalışacağız" dedi.


Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5 .Grubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ligin 14. haftasında 30 Aralık Pazar günü sahasında Toroslar Belediyespor'u konuk edecek. Mavi-Beyazlılar bu zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Ligde son haftalarda topladığı puanlarla moral kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçen Selçuklu Belediyespor, bu gidişe geçtiğimiz hafta Aksaray deplasmanında ara vermişti. Aksaray karşısında son dakikalarda yediği golle evine puansız dönen mavi-beyazlılar, bu hafta sonu yeniden üç puan alarak ilk yarının son maçında moral ve motivasyon kazanmayı hedefliyor.

Selçuklu Belediyespor 30 Aralık Pazar günü saat: 13:30 da Selçuklu Belediye stadında oynayacağı maç için hazırlıklarını tamamladı. Takımda sakat yada cezalı futbolcu bulunmuyor ve tek hedef galibiyet olarak gösteriliyor.

Selçuklu Belediyespor Futbol Takımı Antrenörü Recep Alkan, haftalardır iyi futbol oynayarak puan yada puanlar toplayarak ligde tırmanışa geçtiklerini ve bu güzel gidişe Aksaray'da ara vermek zorunda kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Alkan, "Son haftalarda oldukça güzel bir gidişat yakalamıştık. Aksaray da bu gidişe ara vermek zorunda kaldık. Şimdi ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kaldı. Bu hafta oynayacağımız maçın ardından sonraki hafta bay olduğumuz için maç yapmayacağız ve ardından ligin ilk yarısı bitecek. Bu arada takımımızla birlikte en iyi şekilde hazırlanarak eksiklerimizi giderecek ve ligin ikinci yarısında daha iyi olmak için çalışacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (