( (

Gelecek Türkiye Hareketi Konya’da ARGE Çalışması Yaptı

Gündem (İmdat Yayla) - İmdat Yayla | 23.05.2024 - 10:33, Güncelleme: 23.05.2024 - 10:33
 

Gelecek Türkiye Hareketi Konya’da ARGE Çalışması Yaptı

Merkezi Ankara’da olan Gelecek Türkiye Hareketi değişik illerde ARGE çalışması yürütüyor.
Daha iyi bir gelecek, daha iyi bir yaşam için arayışlarda bulunmak,  kadınları ve gençleri toplumda daha aktif olmaları yönünde desteklemek, toplumsal dayanışmayı artırmak için çalışan hür, özgür, bağımsız bir sivil düşünce grubu olduklarını belirten Türkiye Hareketi öncüsü Duygu Sucuka hiç bir siyasi görüşe hizmet etmediklerini,  siyaset dışı bir çalışma yaptıklarını belirtmektedir. 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü, Konya’da Ticaret Odasını ziyaret ederek Konya’nın Ticaret ve Sanayi alanındaki durumu hakkında bilgi aldılar. Selçuklu Ziraat Odası da önce randevu verip sonra randevuyu iptal ettiği için görüşme sağlanamadı. Daha sonra Çomaklı köyünde bir grup tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticiyle buluşup onların sorunlarını dinlediler. Çomaklı köyü muhtarıyla buluşan grup mensupları tarım, hayvancılık ve yaşama dair tüm konularda bilgi alışverişinde bulundular ve yapılan çalışmanın daha sonra rapora dönüştürüleceğini belirttiler.
Merkezi Ankara’da olan Gelecek Türkiye Hareketi değişik illerde ARGE çalışması yürütüyor.

Daha iyi bir gelecek, daha iyi bir yaşam için arayışlarda bulunmak,  kadınları ve gençleri toplumda daha aktif olmaları yönünde desteklemek, toplumsal dayanışmayı artırmak için çalışan hür, özgür, bağımsız bir sivil düşünce grubu olduklarını belirten Türkiye Hareketi öncüsü Duygu Sucuka hiç bir siyasi görüşe hizmet etmediklerini,  siyaset dışı bir çalışma yaptıklarını belirtmektedir.

22 Mayıs 2024 Çarşamba günü, Konya’da Ticaret Odasını ziyaret ederek Konya’nın Ticaret ve Sanayi alanındaki durumu hakkında bilgi aldılar. Selçuklu Ziraat Odası da önce randevu verip sonra randevuyu iptal ettiği için görüşme sağlanamadı.

Daha sonra Çomaklı köyünde bir grup tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticiyle buluşup onların sorunlarını dinlediler.

Çomaklı köyü muhtarıyla buluşan grup mensupları tarım, hayvancılık ve yaşama dair tüm konularda bilgi alışverişinde bulundular ve yapılan çalışmanın daha sonra rapora dönüştürüleceğini belirttiler.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (