( (

Kuru sıkı tabancayla yakalandı

21.05.2024 - 12:50, Güncelleme: 21.05.2024 - 12:50
 

Kuru sıkı tabancayla yakalandı

Keşan'da polis ekipleri tarafından yapılan kontrolde bir araç sürücüsünün bagajında kuru sıkı tabanca ele geçirildi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Olay, 18 Mayıs 2024 günü saat 01.20 sıralarında Keşan'ın Yeni Mahalle Felek Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri tarafından durdurulan bir aracın sürücüsünün Ç.T. olduğu tespit edildi. Ç.T.'nin kimlik kontrolü sırasında şüpheli bir durum fark eden polis ekipleri, aracın bagajını da aramaya karar verdi. Bagaj aramasında polis ekipleri tarafından bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Kuru sıkı tabanca muhafaza altına alınırken, Ç.T. hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Keşan'da polis ekipleri tarafından yapılan kontrolde bir araç sürücüsünün bagajında kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Olay, 18 Mayıs 2024 günü saat 01.20 sıralarında Keşan'ın Yeni Mahalle Felek Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri tarafından durdurulan bir aracın sürücüsünün Ç.T. olduğu tespit edildi.

Ç.T.'nin kimlik kontrolü sırasında şüpheli bir durum fark eden polis ekipleri, aracın bagajını da aramaya karar verdi. Bagaj aramasında polis ekipleri tarafından bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Kuru sıkı tabanca muhafaza altına alınırken, Ç.T. hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (