( (

Yeşilçam Şarkıları Kulakların Pasını Silecek

Kültür Sanat ((D.P.)) - Derviş Paşazade | 19.05.2024 - 14:52, Güncelleme: 19.05.2024 - 14:52
 

Yeşilçam Şarkıları Kulakların Pasını Silecek

Beyşehir ilçesinde düzenlenecek konser programında sahne alacak koro, bir zamanlar gönüllerde taht kuran Yesilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını seslendirmeye hazırlanıyor.
Beyşehir’de farklı kesimlerden müzikseverlerin kurduğu Beyşehir Türk Müziği Derneği, 2024 yılının ikinci konser programıyla ilçe halkının karşısında olacak. Önceki yıllarda Konya, Seydişehir ve Beyşehir'de konser programları düzenleyen Türk Müziği Derneği bünyesinde faaliyet gösteren koro, şimdi de Yeşilçam şarkılarından oluşan repertuarıyla Beyşehirli müzik severlerin karşısına çokacak. Dernek Başkanı Ebubekir Özdemir, ücretsiz olarak düzenleyecekleri halk konseri programına tüm müzikseverleri davet etti. Konser programının Mutlu Korkmaz şefliğinde 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 20.30'da Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde icra edileceği bilgisini veren Özdemir, ayrıca konserde TRT sanatçısı klarnet virtüözü Sayın Tanju Erol ‘un da konuk sanatçı olarak katılacağı programda tüm müzik severleri aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.
Beyşehir ilçesinde düzenlenecek konser programında sahne alacak koro, bir zamanlar gönüllerde taht kuran Yesilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarını seslendirmeye hazırlanıyor.

Beyşehir’de farklı kesimlerden müzikseverlerin kurduğu Beyşehir Türk Müziği Derneği, 2024 yılının ikinci konser programıyla ilçe halkının karşısında olacak.

Önceki yıllarda Konya, Seydişehir ve Beyşehir'de konser programları düzenleyen Türk Müziği Derneği bünyesinde faaliyet gösteren koro, şimdi de Yeşilçam şarkılarından oluşan repertuarıyla Beyşehirli müzik severlerin karşısına çokacak.

Dernek Başkanı Ebubekir Özdemir, ücretsiz olarak düzenleyecekleri halk konseri programına tüm müzikseverleri davet etti.

Konser programının Mutlu Korkmaz şefliğinde 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 20.30'da Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde icra edileceği bilgisini veren Özdemir, ayrıca konserde TRT sanatçısı klarnet virtüözü Sayın Tanju Erol ‘un da konuk sanatçı olarak katılacağı programda tüm müzik severleri aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (