( (

Sürücü koltuğunun altından esrar çıktı

Bölge 26.01.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Sürücü koltuğunun altından esrar çıktı

Edinilen bilgiye göre" Konya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Adana Çevre Yolu’nda yapılan kontrol sırasında bir kamyonet geri gitmeye başladı. Durumu fark eden polis ekipleri" kısa süren kovalamacanın ardından aracı durdurdu. Yapılan aramada sürücü koltuğunun altına gizlenmiş 4 kilo esrar ele geçirildi. ... Sürücü Fırat A. (24) ve araçta bulunan Eyüp E. (34) gözaltına alındı. Sürücünün polise verdiği ilk bilgide" esrarın kimin olduğunu bilmediğini" araca kimin koyduğunu da görmediğini söylediği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre" Konya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Adana Çevre Yolu’nda yapılan kontrol sırasında bir kamyonet geri gitmeye başladı.

Durumu fark eden polis ekipleri" kısa süren kovalamacanın ardından aracı durdurdu.

Yapılan aramada sürücü koltuğunun altına gizlenmiş 4 kilo esrar ele geçirildi.

...

Sürücü Fırat A. (24) ve araçta bulunan Eyüp E. (34) gözaltına alındı.

Sürücünün polise verdiği ilk bilgide" esrarın kimin olduğunu bilmediğini" araca kimin koyduğunu da görmediğini söylediği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (