( (

Konyaspor, Bucaspor ile 8. randevusuna çıkıyor

Spor 20.01.2013 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Konyaspor, Bucaspor ile 8. randevusuna çıkıyor

Torku Konyaspor" Bucaspor ile son 4 sezonda Süper Lig ve PTT 1.Lig'de toplam 7 kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynana maçlarda" Konya temsilcisi iki maçı kazanırken" iki maçta da kazanan çıkmadı. İzmir temsilci ise Konyaspor'a karşı 3 galibiyet aldı. Bu sezon Koray Gençerler ile ilk kez Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Bucaspor-Torku Konyaspor maçına atanan Koray Gençerler" bu sezon ilk kez Yeşil beyazlıların karşılaşmasında düdük çalacak. Gençerler" son olarak 2011-2012 sezonunda Konya'da oynanan ve 0-0 berabere biten Kartalspor karşılaşmasında görev yapmıştı. Konyaspor'da eksikler Kırmızı kart cezalısı Atilla Yıldırım ve sakatlığının tedavisine devam edilen Neca Fernandes" Bucaspor maçı kadrosuna dahil edilmedi. Torku Konyaspor'un kafilesinde şu futbolcular bulunuyor. Erdinç Yavuz Kaya Tarakçı Emrullah Şalk Tolga Ünlü Selim Ay Ali Turan Erkan Sekman Muhammet Yürükuslu Abdülkerim Bardakçı Serkan Şahin Şenol Akın Murat Akın Recep Aydın İshak Çakmak Ömer Ali Şahiner Erdal Kılıçaslan Sinan Özkan Ali Dere Semih Aydilek .
Torku Konyaspor" Bucaspor ile son 4 sezonda Süper Lig ve PTT 1.Lig'de toplam 7 kez karşı karşıya geldi.

İki takım arasında oynana maçlarda" Konya temsilcisi iki maçı kazanırken" iki maçta da kazanan çıkmadı. İzmir temsilci ise Konyaspor'a karşı 3 galibiyet aldı.

Bu sezon Koray Gençerler ile ilk kez

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Bucaspor-Torku Konyaspor maçına atanan Koray Gençerler" bu sezon ilk kez Yeşil beyazlıların karşılaşmasında düdük çalacak.

Gençerler" son olarak 2011-2012 sezonunda Konya'da oynanan ve 0-0 berabere biten Kartalspor karşılaşmasında görev yapmıştı.

Konyaspor'da eksikler

Kırmızı kart cezalısı Atilla Yıldırım ve sakatlığının tedavisine devam edilen Neca Fernandes" Bucaspor maçı kadrosuna dahil edilmedi.

Torku Konyaspor'un kafilesinde şu futbolcular bulunuyor.

Erdinç Yavuz
Kaya Tarakçı
Emrullah Şalk
Tolga Ünlü
Selim Ay
Ali Turan
Erkan Sekman
Muhammet Yürükuslu
Abdülkerim Bardakçı
Serkan Şahin
Şenol Akın
Murat Akın
Recep Aydın
İshak Çakmak
Ömer Ali Şahiner
Erdal Kılıçaslan
Sinan Özkan
Ali Dere
Semih Aydilek

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (