( (

Öldükten Bir Yıl Sonra Hayali Gerçekleşti

22.12.2012 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Öldükten Bir Yıl Sonra Hayali Gerçekleşti

‘’GRUP NARA’’ adı altında yıllarca odalarında biriktirdikleri hayallerini ve şarkılarını bir albümde toplamaya karar verdiklerinde, youtube’ta bir filmin kareleri altına döşenmiş şarkıları ‘’NE OLUR GİTME’’ milyonlarca izlenme almıştı. Şarkılarına onlar kadar inanan milyonlarca yürek olduğunu gören grup üyeleri albüm yapmak için çalışmaya başladılar. Ayrı ayrı işlerde çalışıp, geceleri ‘’HAYALLER ODASI’’ adını verdikleri küçük odalarında müziklerine dönen GRUP NARA'nın albümlerinin çıkmasına çok az bir süre kala solist Halil Erten, çalıştığı işyerinde geçirdiği elim bir kaza sonucu hayata gözlerini yumdu. Sözü ve bestesi kendisine ait "NE OLUR GİTME" adlı şarkısının stüdyo kayıtları bittikten kısa bir süre sonra, dünyaya veda eden müzik aşığı,geride ondan kalan hayalleri yaşatmak için çalışan acılı bir NARA bıraktı. Şimdi GRUP NARA o sessiz çığlıklarını HAYALLER ODASI adını verdikleri albümleri ile müzikseverlerle buluşturuyor. Sekiz müzik etiketi ile raflarda yerini alan 5 şarkıdan oluşan albümün çıkış ve klip parçası sosyal medyada 20 milyondan fazla izleyiciye sahip,söz ve müziği Merhum Halil Erten'e ait ‘’NE OLUR GİTME’’ oldu. Menajerliği Neslihan Çınar, medya iletişimi Vedat Delek tarafından yürütülen grup eleştirmenlerce soft rock’ın 2012 sürprizi olarak nitelendiriliyor. Vokallerde Sercan Özcan, Bas gitarda Zekeriya Karataş,Gitarlarda Yavuz İrgen ve Davulda Veli Aktepe’den oluşan grup sahne performansları için çalışmalarına devam ediyor.






‘’GRUP NARA’’ adı altında yıllarca odalarında biriktirdikleri hayallerini ve şarkılarını bir albümde toplamaya karar verdiklerinde, youtube’ta bir filmin kareleri altına döşenmiş şarkıları ‘’NE OLUR GİTME’’ milyonlarca izlenme almıştı.

Şarkılarına onlar kadar inanan milyonlarca yürek olduğunu gören grup üyeleri albüm yapmak için çalışmaya başladılar.

Ayrı ayrı işlerde çalışıp, geceleri ‘’HAYALLER ODASI’’ adını verdikleri küçük odalarında müziklerine dönen

GRUP NARA'nın albümlerinin çıkmasına çok az bir süre kala solist Halil Erten,

çalıştığı işyerinde geçirdiği elim bir kaza sonucu hayata gözlerini yumdu.

Sözü ve bestesi kendisine ait "NE OLUR GİTME" adlı şarkısının stüdyo kayıtları bittikten kısa bir süre sonra,

dünyaya veda eden müzik aşığı,geride ondan kalan hayalleri yaşatmak için çalışan acılı bir NARA bıraktı.

Şimdi GRUP NARA o sessiz çığlıklarını HAYALLER ODASI adını verdikleri albümleri ile müzikseverlerle buluşturuyor.



Sekiz müzik etiketi ile raflarda yerini alan 5 şarkıdan oluşan albümün çıkış ve klip parçası sosyal medyada 20 milyondan fazla izleyiciye sahip,söz ve müziği Merhum Halil Erten'e ait ‘’NE OLUR GİTME’’ oldu. Menajerliği Neslihan Çınar, medya iletişimi Vedat Delek tarafından yürütülen grup eleştirmenlerce soft rock’ın 2012 sürprizi olarak nitelendiriliyor.

Vokallerde Sercan Özcan, Bas gitarda Zekeriya Karataş,Gitarlarda Yavuz İrgen ve Davulda Veli Aktepe’den oluşan grup sahne performansları için çalışmalarına devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (