( (

Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam;: 'Son Nefesine Kadar Davası İçin Mücadele Etti'

Bölge (Haber Merkezi) - | 03.01.2024 - 12:32, Güncelleme: 03.01.2024 - 12:32
 

Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam;: 'Son Nefesine Kadar Davası İçin Mücadele Etti'

Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam; “Merhum büyüğümüz Ali Güneri amcamız, ömrünün son nefesine kadar bu dava için mücadele etmiş bir şahsiyetti. Biz, inancı ve davası uğruna verdiği mücadeleye şahidiz.” dedi.
Milli Görüş harekatının öncülerinden, rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dava arkadaşlarından, Milli Nizam Partisi Konya Kurucu İl Başkanı Ali Güneri, vefatının 3. yıldönümünde Musalla Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Anma programına Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, MİLKO Temsilcileri ve merhum Ali Güneri'nin evladı Mustafa Güneri katıldı. Merhum için mezarı başında Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve dualar edildi. ALİ GÜNERİ BİZE ÇOK GÜZEL BİR DAVAYI EMANET BIRAKTI Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, merhum Ali Güneri'ye rahmet dileyerek, bir konuşma yaptı. Güneri'nin Erbakan Hoca'nın yakın dava arkadaşlarından biri olduğunu hatırlatan Saydam; “Allah, Erbakan Hocamızdan, Ali Güneri amcamızdan razı olsun. Bize çok güzel bir davayı miras bıraktılar. Bizler de onlardan aldığımız bu emaneti en iyi şekilde saklayacağız, davamız için daha çok çalışacağız. Merhum büyüğümüz Ali Güneri, ömrünün son nefesine kadar bu dava için mücadele etmiş bir şahsiyetti. Biz, inancı ve davası uğruna verdiği mücadeleye şahidiz. Allah, Ali Güneri amcamızı, Peygamber efendimize, Erbakan Hocamıza komşu eylesin.” şeklinde konuştu. BABAM YAŞAMI BOYUNCA HEP CİHAT ETTİ Merhum Ali Güneri'nin oğlu Mustafa Güneri ise şunları söyledi; “Allah’a şükürler olsun ki bu dünyaya Ali Güneri’nin oğlu olarak geldim. Babam, yaşadığı süreç içinde her şeyden önde davasını tuttu. Yaşamı boyunca hep cihat etti. Babam rahmetli Erbakan hoca ile tanışmadan önce siyasetle ilgilenmezdi. 1969 yılında Erbakan Hocamla babam bir yola çıktı. İnsanların ihtiyacını gidermenin önemini bilirdi. Hiçbir zaman bir iş için kimseyi aramadı. Siyasi gücünü hiçbir zaman kullanmadı. Başını yastığa koyduğu zaman hep şükür ederdi. Babam, çok cömert ve misafirperver bir insandı. İftarlarımız, sahurlarımız misafirsiz geçmezdi. Babam Konya’nın her ilçesinde seçim çalışması yürüttü. Davasından hiç sapmadan davaya hizmet etti Allah kendisine rahmet etsin.”
Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam; “Merhum büyüğümüz Ali Güneri amcamız, ömrünün son nefesine kadar bu dava için mücadele etmiş bir şahsiyetti. Biz, inancı ve davası uğruna verdiği mücadeleye şahidiz.” dedi.

Milli Görüş harekatının öncülerinden, rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın dava arkadaşlarından, Milli Nizam Partisi Konya Kurucu İl Başkanı Ali Güneri, vefatının 3. yıldönümünde Musalla Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Anma programına Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, MİLKO Temsilcileri ve merhum Ali Güneri'nin evladı Mustafa Güneri katıldı. Merhum için mezarı başında Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve dualar edildi.

ALİ GÜNERİ BİZE ÇOK GÜZEL BİR DAVAYI EMANET BIRAKTI

Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, merhum Ali Güneri'ye rahmet dileyerek, bir konuşma yaptı. Güneri'nin Erbakan Hoca'nın yakın dava arkadaşlarından biri olduğunu hatırlatan Saydam; “Allah, Erbakan Hocamızdan, Ali Güneri amcamızdan razı olsun. Bize çok güzel bir davayı miras bıraktılar. Bizler de onlardan aldığımız bu emaneti en iyi şekilde saklayacağız, davamız için daha çok çalışacağız. Merhum büyüğümüz Ali Güneri, ömrünün son nefesine kadar bu dava için mücadele etmiş bir şahsiyetti. Biz, inancı ve davası uğruna verdiği mücadeleye şahidiz. Allah, Ali Güneri amcamızı, Peygamber efendimize, Erbakan Hocamıza komşu eylesin.” şeklinde konuştu.

BABAM YAŞAMI BOYUNCA HEP CİHAT ETTİ

Merhum Ali Güneri'nin oğlu Mustafa Güneri ise şunları söyledi; “Allah’a şükürler olsun ki bu dünyaya Ali Güneri’nin oğlu olarak geldim. Babam, yaşadığı süreç içinde her şeyden önde davasını tuttu. Yaşamı boyunca hep cihat etti. Babam rahmetli Erbakan hoca ile tanışmadan önce siyasetle ilgilenmezdi. 1969 yılında Erbakan Hocamla babam bir yola çıktı. İnsanların ihtiyacını gidermenin önemini bilirdi. Hiçbir zaman bir iş için kimseyi aramadı. Siyasi gücünü hiçbir zaman kullanmadı. Başını yastığa koyduğu zaman hep şükür ederdi. Babam, çok cömert ve misafirperver bir insandı. İftarlarımız, sahurlarımız misafirsiz geçmezdi. Babam Konya’nın her ilçesinde seçim çalışması yürüttü. Davasından hiç sapmadan davaya hizmet etti Allah kendisine rahmet etsin.”

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (