( (

Adıyaman'da ağır hasarlı binalardan hırsızlık!

21.12.2023 - 21:34, Güncelleme: 21.12.2023 - 21:34
 

Adıyaman'da ağır hasarlı binalardan hırsızlık!

Adıyaman'da ağır hasarlı binalardan eşya çaldığı iddia edilen 2 şahıs asayiş ekiplerinin sıkı takibiyle yakalandı.ADIYAMAN (İGFA) -  Alınan bilgiye göre, Adıyaman'ın kent merkezinde ağır ve orta hasarlı binalardan yapılan hırsızlık olaylarıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Polis ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda hırsızlık olaylarının şüphelileri olan A.D. ve A.Ç., isimli 2 şahıs yakalandı. Gözaltına alınan ve emniyette ifadeleri tamamlanan her iki şahıs, adli makamlara sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adıyaman'da ağır hasarlı binalardan eşya çaldığı iddia edilen 2 şahıs asayiş ekiplerinin sıkı takibiyle yakalandı.

ADIYAMAN (İGFA) -  Alınan bilgiye göre, Adıyaman'ın kent merkezinde ağır ve orta hasarlı binalardan yapılan hırsızlık olaylarıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Polis ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda hırsızlık olaylarının şüphelileri olan A.D. ve A.Ç., isimli 2 şahıs yakalandı.

Gözaltına alınan ve emniyette ifadeleri tamamlanan her iki şahıs, adli makamlara sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (