( (

Başkan Arslan'dan 10 Kasım Mesajı

Gündem (Haber Merkezi) - | 10.11.2023 - 13:55, Güncelleme: 10.11.2023 - 13:55
 

Başkan Arslan'dan 10 Kasım Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Arslan yayımladığı mesajında;   "Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında şükran ve saygıyla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yapmış olduğu mücadele ile Türk milletinin kaderini ve tarihi akışını değiştirmiştir. Milletimiz Atatürk önderliğinde tüm imkânsızlıklara rağmen çok ağır bedeller ödeyerek dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığını kazanmış kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanet edilmiştir. Bugün bizlere düşen Atatürk’ün göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda büyük bir inanç ve azimle çalışarak, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi gelecek nesiller ile birlikte daha yükseklere taşımaktır. Bu düşüncelerle ebediyete irtihalinin 85. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızı korumak uğruna canını fedakârca ortaya koyarak, şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Arslan yayımladığı mesajında;

 

"Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında şükran ve saygıyla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yapmış olduğu mücadele ile Türk milletinin kaderini ve tarihi akışını değiştirmiştir. Milletimiz Atatürk önderliğinde tüm imkânsızlıklara rağmen çok ağır bedeller ödeyerek dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığını kazanmış kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere emanet edilmiştir. Bugün bizlere düşen Atatürk’ün göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda büyük bir inanç ve azimle çalışarak, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi gelecek nesiller ile birlikte daha yükseklere taşımaktır. Bu düşüncelerle ebediyete irtihalinin 85. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızı korumak uğruna canını fedakârca ortaya koyarak, şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (