( (

Oyuncaksız Çocuklar İçin

Bölge (Osman Kabalcı) - | 12.08.2023 - 14:25, Güncelleme: 13.08.2023 - 18:24
 

Oyuncaksız Çocuklar İçin

2016 yılında sosyal medyada kurularak ihtiyaç sahiplerine ulaşan Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Merkezi Konya’da kurulan dernek İstanbul, Yalova, Afyonkarahisar illerinde de temsilcilikleri ile ihtiyaç sahibi aileler için yardım faaliyetleri yapıyor. İnsani Yardım faaliyetleri dışında sosyal sorumluluk projelerine de imza atan oyuncaksız çocuklar için Derneği bu kez Zafer meydanında aşure dağıtımı yaptı. Yaklaşık 10.000 kişilik aşure ikramı yapan Dernek gönüllüleri böyle bir çatının altında Hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti
2016 yılında sosyal medyada kurularak ihtiyaç sahiplerine ulaşan Oyuncaksız Çocuklar İçin Derneği, faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Merkezi Konya’da kurulan dernek İstanbul, Yalova, Afyonkarahisar illerinde de temsilcilikleri ile ihtiyaç sahibi aileler için yardım faaliyetleri yapıyor.

İnsani Yardım faaliyetleri dışında sosyal sorumluluk projelerine de imza atan oyuncaksız çocuklar için Derneği bu kez Zafer meydanında aşure dağıtımı yaptı.
Yaklaşık 10.000 kişilik aşure ikramı yapan Dernek gönüllüleri böyle bir çatının altında Hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (