( (

Gelecek Partisi TBMM Başkanı Adayı Serap Yazıcı Özbudun Oldu

Siyaset 07.06.2023 - 10:36, Güncelleme: 07.06.2023 - 11:00
 

Gelecek Partisi TBMM Başkanı Adayı Serap Yazıcı Özbudun Oldu

28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı seçimleri bugün yapılıyor.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Bugünkü oturumda gerçekleştitilecek olan 28. dönem TBMM Başkanlğı için yapılacak seçimde Gelecek Partisi TBMM Başkan adayının Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun olduğu açıklandı. Gelecek Partisi Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Bülent Kaya, Nurettin Çalışkan ve Şerafettin Kılıç imzası ile TBMM ye verilen dilekçede " Anayasa'nın 94'üncü ve TBMM İçtüzüğü'nün 10'uncu maddesi uyarınca 28'inci dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Adayı olarak Antalya Milletmekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun'un adaylığını arz ve teklif ederiz." Denildi.
28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı seçimleri bugün yapılıyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Bugünkü oturumda gerçekleştitilecek olan 28. dönem TBMM Başkanlğı için yapılacak seçimde Gelecek Partisi TBMM Başkan adayının Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun olduğu açıklandı.

Gelecek Partisi Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Bülent Kaya, Nurettin Çalışkan ve Şerafettin Kılıç imzası ile TBMM ye verilen dilekçede " Anayasa'nın 94'üncü ve TBMM İçtüzüğü'nün 10'uncu maddesi uyarınca 28'inci dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Adayı olarak Antalya Milletmekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun'un adaylığını arz ve teklif ederiz." Denildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (