( (

Yazar Merve Gülcemal Yıldırımlılarla buluştu

Bölge 10.04.2023 - 13:58, Güncelleme: 10.04.2023 - 14:33
 

Yazar Merve Gülcemal Yıldırımlılarla buluştu

Bursa'da Yıldırım Belediyesi Ramazan ayı programları kapsamında Merve Gülcemal ile söyleşi programı düzenledi.
BURSA (İGFA) - Yıldırım ilçesine Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde katılımcılarla sohbet eden Merve Gülcemal, kendine has üslubuyla anlattığı hikâyelerle izleyiciye keyifli anlar yaşattı. Yıldırımlıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen program katılımcılardan tam not aldı. Kültür, sanat ve medeniyet kenti Yıldırım’ı her geçen gün yaptıkları çalışmalarla ileriye taşımaya gayret ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Ramazan ayı boyunca birbirinden güzel programlar hazırladıklarına dikkati çekerek,  "Bir ay boyunca söyleşiler, tiyatrolar, meddah gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunu gibi etkinliklerle; her yaştan hemşehrimize dokunmaya çalışıyoruz. Bu kutsal ayda manevi duygularımızı üst seviyelere çıkaracak etkinliklerimizle, toplumsal birlikteliğe katkı sağlamaya çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.
Bursa'da Yıldırım Belediyesi Ramazan ayı programları kapsamında Merve Gülcemal ile söyleşi programı düzenledi.

BURSA (İGFA) - Yıldırım ilçesine Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde katılımcılarla sohbet eden Merve Gülcemal, kendine has üslubuyla anlattığı hikâyelerle izleyiciye keyifli anlar yaşattı.

Yıldırımlıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen program katılımcılardan tam not aldı.

Kültür, sanat ve medeniyet kenti Yıldırım’ı her geçen gün yaptıkları çalışmalarla ileriye taşımaya gayret ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Ramazan ayı boyunca birbirinden güzel programlar hazırladıklarına dikkati çekerek,  "Bir ay boyunca söyleşiler, tiyatrolar, meddah gösterileri, Hacivat-Karagöz oyunu gibi etkinliklerle; her yaştan hemşehrimize dokunmaya çalışıyoruz. Bu kutsal ayda manevi duygularımızı üst seviyelere çıkaracak etkinliklerimizle, toplumsal birlikteliğe katkı sağlamaya çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (