( (

Başçı Ailesinin Mutlu Günü

Magazin 18.09.2022 - 15:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Başçı Ailesinin Mutlu Günü

26. Dönem İstanbul Milletvekili, ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı oğlunu evlendirdi.
Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan nikah törenine Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok İl'in İl Başkanı'nın yanısıra çok sayıda davetli katıldı. Abdullah Başçı'nın davetlileri kapıda karşılamasının ardından nikah merasimine geçildi. Sümeyye Demir ile hayatını birleştiren Furkan Şevki Başçı’nın nikah şahitliğini Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eşi Dr. Sare Davutoğlu yaparken yeni çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Gelin ve damadı tebrik eden Davutoğlu, bir ömür boyu mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti.   Nikah sonrası bir mesaj yayımlayan Abdullah Başçı: “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Genel Başkanım Ahmet Davutoğlu, olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. İpekyolu Medya ailesi olarak biz de çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz...  
26. Dönem İstanbul Milletvekili, ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı oğlunu evlendirdi.

Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan nikah törenine Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok İl'in İl Başkanı'nın yanısıra çok sayıda davetli katıldı.

Abdullah Başçı'nın davetlileri kapıda karşılamasının ardından nikah merasimine geçildi. Sümeyye Demir ile hayatını birleştiren Furkan Şevki Başçı’nın nikah şahitliğini Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eşi Dr. Sare Davutoğlu yaparken yeni çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Gelin ve damadı tebrik eden Davutoğlu, bir ömür boyu mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

 

Nikah sonrası bir mesaj yayımlayan Abdullah Başçı: “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Genel Başkanım Ahmet Davutoğlu, olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İpekyolu Medya ailesi olarak biz de çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (