( (

Gizem Karaca Takipçilerine Bikinili Pozlarını Paylaştı

Magazin 03.07.2022 - 11:29, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gizem Karaca Takipçilerine Bikinili Pozlarını Paylaştı

Yazın kendini iyice htirmesiyle birlikte tatil sezonunu açan Gizem Karaca, öceki gün paylaştığı bikinili pozları ile bu yaz çok iddialı olacağını gösterdi. Bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, “İçim dışım birdir. Doğalım. Yapmacık kişilerden haz almam. Ama aşırı samimiyeti de sevmem. Biraz mesafe isterim” diye konuştu. Fit görüntüsü ve güzelliğiyle takipçilerini büyüleyen Gizem Karaca’nın paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.  

Yazın kendini iyice htirmesiyle birlikte tatil sezonunu açan Gizem Karaca, öceki gün paylaştığı bikinili pozları ile bu yaz çok iddialı olacağını gösterdi.

Bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, “İçim dışım birdir. Doğalım. Yapmacık kişilerden haz almam. Ama aşırı samimiyeti de sevmem. Biraz mesafe isterim” diye konuştu.

Fit görüntüsü ve güzelliğiyle takipçilerini büyüleyen Gizem Karaca’nın paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (