( (

Ünlü oyuncu Sevda Dalgıç Dubai tatiline çıktı

Magazin 19.05.2022 - 10:26, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ünlü oyuncu Sevda Dalgıç Dubai tatiline çıktı

Oyuncu Sevda Dalgıç, yeni proje öncesi enerji depolamak için Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrine gitti…
Beyaz perde de ve televizyon dizilerinde canlandırdığı karakterlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sevda Dalgıç, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Dubai'de yaptığı tatilden kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.   ‘Arka Sıradakiler’ dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle yakaladığı çıkışın ardından ‘Avlu’daki Bade karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde çeken güzel oyuncu Sevda Dalgıç, yeni projeler öncesi Dubai’de tatilini geçiriyor ve bol bol enerji depoluyor.
Oyuncu Sevda Dalgıç, yeni proje öncesi enerji depolamak için Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrine gitti…
Beyaz perde de ve televizyon dizilerinde canlandırdığı karakterlerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Sevda Dalgıç, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Dubai'de yaptığı tatilden kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.
 
‘Arka Sıradakiler’ dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle yakaladığı çıkışın ardından ‘Avlu’daki Bade karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde çeken güzel oyuncu Sevda Dalgıç, yeni projeler öncesi Dubai’de tatilini geçiriyor ve bol bol enerji depoluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (