( (

Büyük Usta Kayahan TRT Müzik'te Anılıyor

Magazin 28.03.2022 - 14:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Büyük Usta Kayahan TRT Müzik'te Anılıyor

Büyük Usta Kayahan’ın, vefatından sonra her yıl ustanın doğumgünü olan 29 Mart'ta İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi Ki Doğdun Kayahan” konseri, bu yıl TRT Müzik ekranlarında gerçekleşecek.
Kayahan, 29 Mart akşamı, İpek Açar'ın düzenlediği özel programla TRT Müzik ekranlarında anılıyor.   TRT MÜZİK'DE ÖZEL YAYIN 29 Mart akşamı TRT Müzik ekranlarından yayınlanacak olan İpek Yolu Kayahan Özel Programı'nda Suat Suna ve İpek Açar biraraya geldiler. Açar ve Suna, Alper Kömürcü İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde muhteşem Kayahan şarkılarını seslendirdiler, düetler gerçekleştirdiler ve Kayahan'la ilgili anılarını paylaştılar.    İPEK AÇAR: ONUNLA GURUR DUYUYORUZ SUAT SUNA: ÇOK GÜZEL ANILAR BIRAKTI İpek Açar duygularını;  İyi ki doğmuş, iyi ki bu toprakların büyük ustası olmuş. Büyük usta sözünü sonuna kadar hak ediyor, her daim onunla gurur duyuyoruz. Bıraktığı eserlerle yolu sevgiden geçen herkesle halen daha buluşmaya devam ediyor. Sevgi ve saygı yaşamdan daha uzun sürer demiş bir düşünür, biz de bu akşam sevgiyle saygıyla, onu o muhteşem şarkılarıyla, anılarıyla anacağız. Allah bize ömür verdiği sürece onun şarkılarını seslendirmeye, anmaya devam edeceğiz cümleleriyle anlatırken; Suat Suna ise Bu konserde en zorlanacağım şey duygulanmamak olacak. Çok güzel anılar bıraktı, onunla yaşanmış çok şey var dedi.   YEMİN ETTİM ŞARKISININ HİKAYESİNİ İPEK AÇAR ANLATTI Suat Suna, programda Yemin Ettim şarkısını okumadan önce İpek Açar o muhteşem şarkının duygusal hikayesini paylaştı. İpek Açar: Hastalığını ilk kez öğrendiğinde doktor ona demiş ki 6 ay ömrün var. İlk aklına gelen şey öyle bir şarkı yazayım ki ben bu dünyada olmadığım zaman da beni hep bu şarkıyla anımsasınlar olmuş...1991 yılında Yemin Ettim albümünde yayınlandı Yemin Ettim şarkısı, can havliyle yazdığım bir şarkı derdi. Ama Allah ömür verdi, Yemin Ettim'den sonra çok güzel şarkılara imza attı dedi.   
Büyük Usta Kayahan’ın, vefatından sonra her yıl ustanın doğumgünü olan 29 Mart'ta İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi Ki Doğdun Kayahan” konseri, bu yıl TRT Müzik ekranlarında gerçekleşecek.

Kayahan, 29 Mart akşamı, İpek Açar'ın düzenlediği özel programla TRT Müzik ekranlarında anılıyor.


 

TRT MÜZİK'DE ÖZEL YAYIN

29 Mart akşamı TRT Müzik ekranlarından yayınlanacak olan İpek Yolu Kayahan Özel Programı'nda Suat Suna ve İpek Açar biraraya geldiler. Açar ve Suna, Alper Kömürcü İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde muhteşem Kayahan şarkılarını seslendirdiler, düetler gerçekleştirdiler ve Kayahan'la ilgili anılarını paylaştılar. 


 

İPEK AÇAR: ONUNLA GURUR DUYUYORUZ

SUAT SUNA: ÇOK GÜZEL ANILAR BIRAKTI

İpek Açar duygularını;  İyi ki doğmuş, iyi ki bu toprakların büyük ustası olmuş. Büyük usta sözünü sonuna kadar hak ediyor, her daim onunla gurur duyuyoruz. Bıraktığı eserlerle yolu sevgiden geçen herkesle halen daha buluşmaya devam ediyor. Sevgi ve saygı yaşamdan daha uzun sürer demiş bir düşünür, biz de bu akşam sevgiyle saygıyla, onu o muhteşem şarkılarıyla, anılarıyla anacağız. Allah bize ömür verdiği sürece onun şarkılarını seslendirmeye, anmaya devam edeceğiz cümleleriyle anlatırken; Suat Suna ise Bu konserde en zorlanacağım şey duygulanmamak olacak. Çok güzel anılar bıraktı, onunla yaşanmış çok şey var dedi.


 

YEMİN ETTİM ŞARKISININ HİKAYESİNİ İPEK AÇAR ANLATTI

Suat Suna, programda Yemin Ettim şarkısını okumadan önce İpek Açar o muhteşem şarkının duygusal hikayesini paylaştı. İpek Açar: Hastalığını ilk kez öğrendiğinde doktor ona demiş ki 6 ay ömrün var. İlk aklına gelen şey öyle bir şarkı yazayım ki ben bu dünyada olmadığım zaman da beni hep bu şarkıyla anımsasınlar olmuş...1991 yılında Yemin Ettim albümünde yayınlandı Yemin Ettim şarkısı, can havliyle yazdığım bir şarkı derdi. Ama Allah ömür verdi, Yemin Ettim'den sonra çok güzel şarkılara imza attı dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (