( (

Bursa’dan Gülben geçti!

Magazin 06.03.2022 - 14:11, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Bursa’dan Gülben geçti!

Son günlerde verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren Gülben Ergen önceki akşam Bursalı hayranlarıyla buluştu. Günler öncesinden rezervasyonları dolan gece ’de Gülben Ergen dünden bugüne hit olmuş şarkılarının dışında sahnede söylemekten keyif aldığı şarkılardan oluşan repertuvarıyla olduğu kadar Tanju Babacan imzalı kıyafeti ile de göz doldurdu. Gülben Ergen gelen yoğun istek üzerine tekrar Bursa’da Aida Sahne ‘de sevenleriyle buluşacak…

Son günlerde verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiren Gülben Ergen önceki akşam Bursalı hayranlarıyla buluştu. Günler öncesinden rezervasyonları dolan gece ’de Gülben Ergen dünden bugüne hit olmuş şarkılarının dışında sahnede söylemekten keyif aldığı şarkılardan oluşan repertuvarıyla olduğu kadar Tanju Babacan imzalı kıyafeti ile de göz doldurdu.

Gülben Ergen gelen yoğun istek üzerine tekrar Bursa’da Aida Sahne ‘de sevenleriyle buluşacak…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (