( (

Konya SMMM Odası 1-7 Mart Muhasebe Haftası Kokteyli Düzenlendi

Gündem 01.03.2022 - 21:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya SMMM Odası 1-7 Mart Muhasebe Haftası Kokteyli Düzenlendi

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil ERDAL, 1 – 7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığının attırılması amacıyla 1 – 7 Mart Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır.   Başkan Erdal mesajında; muhasebe mesleğinin devlet ile işveren arasında önemli bir bağlantı unsuru olduğunu belirtti. Mali Müşavirlik mesleği, eğitimi ve gelişmişliğiyle, ülke ekonomisine katkı sunan ve memleketin her köşesine sunarak iktisadi hayatın vazgeçilmez bir unsuru olmuştur. Muhasebe mesleğinin sunmuş olduğu hizmetlerin ticari hayat için ne kadar önemli olduğu yaşadığımız pandemi boyunca anlaşıldığı ve 2020 ve 2021 yılında 1 – 7 Mart Muhasebe Haftası kokteyli etkinliklerinde bir arada olamadığını dile getirdi. Toplumsal yaşamı tehdit eden pandemi ve Rusya’ nın Ukrayna’ yı işgalinin yaratmış olduğu belirsizlik ortamında, Muhasebe haftamızı kutluyoruz.    Dünyada savaş senaryolarının tartışıldığı bu belirsiz ortamda ekonomide yaşanan sıkıntılar vatandaşlarımızın, işletmelerimizin ve meslektaşlarımızın zorluklarla dolu bir süreç yaşamasına neden olmaktadır. Dünyanın ve ülkemizin bu sıkıntılı sürecin üstesinden geleceğine olan umudumuz tamdır. İlk olarak kürsüye gelen Konya SMMM Odası Abdil ERDAL, göreve geldiğimiz süreç içerisinde her ne kadar pandemi gibi yaşamı zorlayan, aksatan bir sorunla karşılaşmış olsakta her zaman eğitimi ve mesleki gelişimi hedefledik. Ayrıca mesleki kuruluş olmanın vermiş olduğu sorunlulukta hem meslektaşlarımızın haklarını her alanda savunuyoruz, hem de ekoonomi ve iş dünyasıyla ilgili gelişmeleri izliyor, yapıcı görüş ve düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz.   Mesleki anlamda bilgilerini güncellemek ve üyelere ve stajyerlere yönelik eğitimlerin aralıksız devam ettiğini belirtti. Staja Başlama Hazırlık kursları, İŞKUR ve Selçuklu Halk Eğitim işbirliği içerisinde İstihdam Garantili ön Muhasebe kursumuz devam etmektedir. 2021-2022 yılı Bahar Yılı 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ön kayıtları 06 Mart 2022 de sona erecektir. Bağımsız Denetçiler için KGK onaylı Bağımsız Denetimde Etik ve Denetim konulu eğitim 08-10 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacağını konusu hakkında üyeleri ve stajyerleri bilgilendirildi. 1-7 Mart Muhasebe haftasının sizlere ve mesleğimize hayırlar getirmesini diliyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.
Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdil ERDAL, 1 – 7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığının attırılması amacıyla 1 – 7 Mart Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır.

 

Başkan Erdal mesajında; muhasebe mesleğinin devlet ile işveren arasında önemli bir bağlantı unsuru olduğunu belirtti. Mali Müşavirlik mesleği, eğitimi ve gelişmişliğiyle, ülke ekonomisine katkı sunan ve memleketin her köşesine sunarak iktisadi hayatın vazgeçilmez bir unsuru olmuştur. Muhasebe mesleğinin sunmuş olduğu hizmetlerin ticari hayat için ne kadar önemli olduğu yaşadığımız pandemi boyunca anlaşıldığı ve 2020 ve 2021 yılında 1 – 7 Mart Muhasebe Haftası kokteyli etkinliklerinde bir arada olamadığını dile getirdi. Toplumsal yaşamı tehdit eden pandemi ve Rusya’ nın Ukrayna’ yı işgalinin yaratmış olduğu belirsizlik ortamında, Muhasebe haftamızı kutluyoruz.

 

 Dünyada savaş senaryolarının tartışıldığı bu belirsiz ortamda ekonomide yaşanan sıkıntılar vatandaşlarımızın, işletmelerimizin ve meslektaşlarımızın zorluklarla dolu bir süreç yaşamasına neden olmaktadır. Dünyanın ve ülkemizin bu sıkıntılı sürecin üstesinden geleceğine olan umudumuz tamdır. İlk olarak kürsüye gelen Konya SMMM Odası Abdil ERDAL, göreve geldiğimiz süreç içerisinde her ne kadar pandemi gibi yaşamı zorlayan, aksatan bir sorunla karşılaşmış olsakta her zaman eğitimi ve mesleki gelişimi hedefledik. Ayrıca mesleki kuruluş olmanın vermiş olduğu sorunlulukta hem meslektaşlarımızın haklarını her alanda savunuyoruz, hem de ekoonomi ve iş dünyasıyla ilgili gelişmeleri izliyor, yapıcı görüş ve düşüncelerimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz.

 

Mesleki anlamda bilgilerini güncellemek ve üyelere ve stajyerlere yönelik eğitimlerin aralıksız devam ettiğini belirtti. Staja Başlama Hazırlık kursları, İŞKUR ve Selçuklu Halk Eğitim işbirliği içerisinde İstihdam Garantili ön Muhasebe kursumuz devam etmektedir. 2021-2022 yılı Bahar Yılı 2. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ön kayıtları 06 Mart 2022 de sona erecektir. Bağımsız Denetçiler için KGK onaylı Bağımsız Denetimde Etik ve Denetim konulu eğitim 08-10 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacağını konusu hakkında üyeleri ve stajyerleri bilgilendirildi. 1-7 Mart Muhasebe haftasının sizlere ve mesleğimize hayırlar getirmesini diliyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (