( (

Yöntem’den, Maziyi Taşıyanlar sergisi

Kültür Sanat 20.02.2022 - 13:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yöntem’den, Maziyi Taşıyanlar sergisi

Yöntem Koleji’nin ev sahipliğin de E- twining AB projesi kapsamında İspanya, İtalya ve Türkiye’de aynı zaman diliminde gerçekleşen “Maziyi Taşıyanlar " adlı sergisi açıldı. İki gün süren sergiye ilgi yoğundu.
Serginin açılışına Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özdemir, Okul Müdürü Mustafa Dursun, öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.    Yöntem Kolejinin binasında açılan serginin açılışını yapan Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, “Milli ve manevi duyguların gelişmesi için yapılan bu güzel sergide emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi. Yöntem Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özdemir, “Öğrencilerimizin ailelerini ve tarihlerini bilmesi aile geçmişlerine hâkim olması, gelenek göreneklerini eşyaların ruhu ve tarihi ile anlatması bizleri çok mutlu etti. Projede emeği geçen başta okul müdürümüz Mustafa Dursun' u, Tarih zümremizi ve katkıda bulunan Mağara Antikaya teşekkür ederim” diye konuştu.   Öğrencilerin kendi aile tarihlerini aile yadigârı eşyalar ile anlattığı ve iki gün süren Maziye Taşıyanlar sergisi, yoğun bir katılımla sona erdi.   
Yöntem Koleji’nin ev sahipliğin de E- twining AB projesi kapsamında İspanya, İtalya ve Türkiye’de aynı zaman diliminde gerçekleşen “Maziyi Taşıyanlar " adlı sergisi açıldı. İki gün süren sergiye ilgi yoğundu.

Serginin açılışına Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özdemir, Okul Müdürü Mustafa Dursun, öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

 

 Yöntem Kolejinin binasında açılan serginin açılışını yapan Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, “Milli ve manevi duyguların gelişmesi için yapılan bu güzel sergide emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Yöntem Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özdemir, “Öğrencilerimizin ailelerini ve tarihlerini bilmesi aile geçmişlerine hâkim olması, gelenek göreneklerini eşyaların ruhu ve tarihi ile anlatması bizleri çok mutlu etti. Projede emeği geçen başta okul müdürümüz Mustafa Dursun' u, Tarih zümremizi ve katkıda bulunan Mağara Antikaya teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Öğrencilerin kendi aile tarihlerini aile yadigârı eşyalar ile anlattığı ve iki gün süren Maziye Taşıyanlar sergisi, yoğun bir katılımla sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (