( (

Erdoğan Kalesinde Yalnız Kaldı

Gündem 09.01.2022 - 14:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Erdoğan Kalesinde Yalnız Kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya-Karaman arası hızlı tren seferlerinin açılışını yapmak için geldiği Konya’da meydanı dolduramadı.
Konya-Karaman hızlı tren seferlerinin açılışı için Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasını yapacağı alanın boş olması nedeni ile bir buçuk saat geç katıldı. Daha önce saat 13:00 de başlayacağı duyurulan program alanın boş olması nedeni ile 14:30 da başladı. OTOBÜSLERLE ÖĞRENCİ VE BELEDİYE PERSONELİ TAŞINDI Bölge esnaflarından alınan bilgiye göre katılımın az olması nedeni ile alanı dolu göstermek için program İstasyon personeli ve Derneklerin park alanı olarak da kullanılan dar bölgeye çekilmiş ve Belediye otobüsleri ile alana öğrenci ve belediye personelleri taşınmış. Önceki seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kalesi olarak da bilinen Konya’da Ak Parti Mitinglerinin itibar görmemesi, Vatandaşlar tarafından artık Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye Konyalıların inanmadığı, bu da Ak Partinin artık son dönemini yaşadığı yorumlarına vesile oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya-Karaman arası hızlı tren seferlerinin açılışını yapmak için geldiği Konya’da meydanı dolduramadı.

Konya-Karaman hızlı tren seferlerinin açılışı için Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasını yapacağı alanın boş olması nedeni ile bir buçuk saat geç katıldı.

Daha önce saat 13:00 de başlayacağı duyurulan program alanın boş olması nedeni ile 14:30 da başladı.

OTOBÜSLERLE ÖĞRENCİ VE BELEDİYE PERSONELİ TAŞINDI

Bölge esnaflarından alınan bilgiye göre katılımın az olması nedeni ile alanı dolu göstermek için program İstasyon personeli ve Derneklerin park alanı olarak da kullanılan dar bölgeye çekilmiş ve Belediye otobüsleri ile alana öğrenci ve belediye personelleri taşınmış.

Önceki seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kalesi olarak da bilinen Konya’da Ak Parti Mitinglerinin itibar görmemesi, Vatandaşlar tarafından artık Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye Konyalıların inanmadığı, bu da Ak Partinin artık son dönemini yaşadığı yorumlarına vesile oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (