( (

İYİ Partili Yokuş: Milletin İradesiyle Seçilenler Millete ‘Nankör’ Diyemez

Gündem 28.12.2021 - 11:57, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İYİ Partili Yokuş: Milletin İradesiyle Seçilenler Millete ‘Nankör’ Diyemez

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te katıldığı bir programda kullandığı “iş yok diyenler nankördür” sözlerine tepki gösterdi. Yokuş, “Vatandaşlarına ‘nankör’ diyerek incitmek hiç kimsenin hakkı değildir. Milletin İradesi ile seçilenler millete ‘nankör’ diyemezler” ifadelerini kullandı.
Türkiye’de milyonlarca işsiz varken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "İş yok" diyenler için, "Nankör nankör bunlar. Yan gelip yatarak para kazanmak istiyorlar" ifadelerine İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş tepki gösterdi. “BU MİLLETİN EVLATLARI BUNU HAK ETMİYOR”   Erdoğan’ın açıklamalarının çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 8 milyonu aşkın işsiz vatandaşı derinden yaraladığını söyleyen Yokuş, “Bu gün ülkemizde 4 milyonu aşkın vatandaşımız iş aramaktan vazgeçmiştir. Halen 1 milyonu aşkın üniversite mezunu kapı kapı dolaşarak iş aramaktadır.  Ülkemizin en önemli sorunlarından birisi işsizliktir.  Siyasi iktidarın istihdam konusundaki yanlış politikaları nedeniyle yetişmiş nitelikli gençlerimiz dahi iş bulamadıkları için yurt dışına gitmektedirler. Yüzbinlerce işsiz gencin yurt dışına gidebilmenin hayallerini kurduğu ülkemizde Erdoğan'ın bu talihsiz beyanı İşsiz milyonlarca vatandaşımızı derinden yaralamıştır. Bu milletin asil evlatları bunu hak etmiyorlar” dedi. “GERÇEK OLMAYAN BEYANLARLA SORUMLULUKTAN KAÇAMAZLAR” “Bugün ülkemizde hemen hemen her hanede bir işsiz gencimiz bulunmaktadır” diyen Yokuş şöyle devam etti: “Devletimizi yönetenler elbette ki vatandaşlarına iş imkânı ve fırsatı sağlayacak proje ve yatırımları yapmakla mükelleftir.  ‘İş beğenmiyorlar’ diyerek gerçek olmayan beyanlarla sorumluluklarından kurtulamazlar. Vatandaşlarına ‘nankör’  diyerek incitmek hiç kimsenin hakkı değildir. Milletin İradesi ile seçilenler millete ‘nankör’ diyemezler!”
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te katıldığı bir programda kullandığı “iş yok diyenler nankördür” sözlerine tepki gösterdi. Yokuş, “Vatandaşlarına ‘nankör’ diyerek incitmek hiç kimsenin hakkı değildir. Milletin İradesi ile seçilenler millete ‘nankör’ diyemezler” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de milyonlarca işsiz varken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, "İş yok" diyenler için, "Nankör nankör bunlar. Yan gelip yatarak para kazanmak istiyorlar" ifadelerine İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş tepki gösterdi.

“BU MİLLETİN EVLATLARI BUNU HAK ETMİYOR”

 

Erdoğan’ın açıklamalarının çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu 8 milyonu aşkın işsiz vatandaşı derinden yaraladığını söyleyen Yokuş, “Bu gün ülkemizde 4 milyonu aşkın vatandaşımız iş aramaktan vazgeçmiştir. Halen 1 milyonu aşkın üniversite mezunu kapı kapı dolaşarak iş aramaktadır.  Ülkemizin en önemli sorunlarından birisi işsizliktir.  Siyasi iktidarın istihdam konusundaki yanlış politikaları nedeniyle yetişmiş nitelikli gençlerimiz dahi iş bulamadıkları için yurt dışına gitmektedirler. Yüzbinlerce işsiz gencin yurt dışına gidebilmenin hayallerini kurduğu ülkemizde Erdoğan'ın bu talihsiz beyanı İşsiz milyonlarca vatandaşımızı derinden yaralamıştır. Bu milletin asil evlatları bunu hak etmiyorlar” dedi.

“GERÇEK OLMAYAN BEYANLARLA SORUMLULUKTAN KAÇAMAZLAR”

“Bugün ülkemizde hemen hemen her hanede bir işsiz gencimiz bulunmaktadır” diyen Yokuş şöyle devam etti:

“Devletimizi yönetenler elbette ki vatandaşlarına iş imkânı ve fırsatı sağlayacak proje ve yatırımları yapmakla mükelleftir.  ‘İş beğenmiyorlar’ diyerek gerçek olmayan beyanlarla sorumluluklarından kurtulamazlar. Vatandaşlarına ‘nankör’  diyerek incitmek hiç kimsenin hakkı değildir. Milletin İradesi ile seçilenler millete ‘nankör’ diyemezler!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (