( (

Medya Ödüllerine Çok Konuşulan Sedat Peker Ayarı

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 17.09.2021 - 10:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Medya Ödüllerine Çok Konuşulan Sedat Peker Ayarı

Sedat Peker’in Hadi Özışık ve Veyis Ateş iddialarının etkisi medya ödüllerine de yansıdı. İki isme ödül verilmesi kararlaştırılmıştı. Ancak ifşalar planları altüst etti.
Anadolu Yayıncılar Derneği’nin 6. Anadolu Medya Ödülleri dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sahiplerine verildi. Verilen ödüllerde Sedat Peker detayı ise gözlerden kaçmadı. Sedat Peker, Veyis Ateş’i ve Hadi Özışık’ı ifşa etmişti. VEYİS ATEŞ, ECE ÜNER, HADİ ÖZIŞIK Anadolu Yayıncılar Derneği’nin 6. Anadolu Medya Ödülleri dün sahiplerine verildi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 ödülü sahiplerine verdi. Ancak 24 Aralık 2021 tarihinde Anadolu Yayıncılar Derneği’nin kendi internet sitesinde ilan ettiği listede yer alan üç ödül sahiplerine verilmedi. En İyi Erkek Haber Spikeri ödülü verilen Veyis Ateş, En İyi Kadın Haber Spikeri seçilen Ece Üner ve En İyi İnternet Gazetesi ödülü ile taltif edilen gazeteciler.com’a ödülleri verilmedi. Habertürk’te ana haber spikerliği yapan Veyis Ateş, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı videolar sonrası kaçak işadamı Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı görüşmenin sızması sonucu çalıştığı kanaldan istifa ederek ekranlardan ayrılmıştı. Gazeteciler.com internet sitesi ise Sedat Peker’le yaptığı görüntülü telefon görüşmeleri sonrası gazeteciliği bırakan Süleyman Özışık’ın ağabeyi Hadi Özışık’a ait. Ödüle layık görüldüğü halde ödül töreninde yer almayan Ece Üner ise Aralık ayında ödüle layık görüldükten sonra Anadolu Yayıncıları Derneği’ne teşekkür etmişti.Hadi Özışık’ın sahip olduğu bir başka internet sitesi internethaber.com ise Erdoğan’ın ödül töreninde yaptığı konuşmaya haberde yer verirken ödül alanların kimler olduğunu yayınlamadı.
Sedat Peker’in Hadi Özışık ve Veyis Ateş iddialarının etkisi medya ödüllerine de yansıdı. İki isme ödül verilmesi kararlaştırılmıştı. Ancak ifşalar planları altüst etti.

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin 6. Anadolu Medya Ödülleri dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sahiplerine verildi. Verilen ödüllerde Sedat Peker detayı ise gözlerden kaçmadı. Sedat Peker, Veyis Ateş’i ve Hadi Özışık’ı ifşa etmişti.


VEYİS ATEŞ, ECE ÜNER, HADİ ÖZIŞIK

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin 6. Anadolu Medya Ödülleri dün sahiplerine verildi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 ödülü sahiplerine verdi. Ancak 24 Aralık 2021 tarihinde Anadolu Yayıncılar Derneği’nin kendi internet sitesinde ilan ettiği listede yer alan üç ödül sahiplerine verilmedi.

En İyi Erkek Haber Spikeri ödülü verilen Veyis Ateş, En İyi Kadın Haber Spikeri seçilen Ece Üner ve En İyi İnternet Gazetesi ödülü ile taltif edilen gazeteciler.com’a ödülleri verilmedi.

Habertürk’te ana haber spikerliği yapan Veyis Ateş, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı videolar sonrası kaçak işadamı Sezgin Baran Korkmaz ile yaptığı görüşmenin sızması sonucu çalıştığı kanaldan istifa ederek ekranlardan ayrılmıştı.

Gazeteciler.com internet sitesi ise Sedat Peker’le yaptığı görüntülü telefon görüşmeleri sonrası gazeteciliği bırakan Süleyman Özışık’ın ağabeyi Hadi Özışık’a ait.


Ödüle layık görüldüğü halde ödül töreninde yer almayan Ece Üner ise Aralık ayında ödüle layık görüldükten sonra Anadolu Yayıncıları Derneği’ne teşekkür etmişti.Hadi Özışık’ın sahip olduğu bir başka internet sitesi internethaber.com ise Erdoğan’ın ödül töreninde yaptığı konuşmaya haberde yer verirken ödül alanların kimler olduğunu yayınlamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (