( (

İyi Parti Akşehir ’den Aşure İkramı

05.09.2021 - 12:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

İyi Parti Akşehir ’den Aşure İkramı

İYİ Parti Akşehir Kadın Kolları ve İlçe Başkanlığı ve tarafından Anıt meydanında gerçekleştirilen Aşure İkramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
İyi Parti Akşehir İlçe Başkanı Mehmet Emre,İyi Parti Belediye Meclis üyeleri siyasi parti ve stk temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program bolluk bereket ve iyilik duaları ile başladı. Aşure dağıtımı öncesinde konuşan İyi Parti Akşehir Kadın Kolları Başkanı Meltem Orhan; Müslüman Türklerde, Muharrem ayında ve özellikle bu ayın onuncu gününden itibaren Aşure pişirilerek dağıtılması geleneğinin, hayır işlemek ve gönül almak için iyi bir vesile olduğunu dolayısıyla Muharrem ayının Müslümanlar için birlik, beraberlik, kaynaşma, hoşgörü ve muhabbeti içeren; dini, tarihi ve kültürel açıdan birçok mesaj barındıran önemli bir zaman dilimini ifade ettiğini söyledi. Bolluğun,bereketin ve iyiliğin sembolü olan aşurenin ve Muharrem ayı'nın başta ülkemiz olmak üzere tüm Türk-İslam alemine güzellikler getirmesini temenni ederim dedi
İYİ Parti Akşehir Kadın Kolları ve İlçe Başkanlığı ve tarafından Anıt meydanında gerçekleştirilen Aşure İkramına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İyi Parti Akşehir İlçe Başkanı Mehmet Emre,İyi Parti Belediye Meclis üyeleri siyasi parti ve stk temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program bolluk bereket ve iyilik duaları ile başladı.

Aşure dağıtımı öncesinde konuşan İyi Parti Akşehir Kadın Kolları Başkanı Meltem Orhan; Müslüman Türklerde, Muharrem ayında ve özellikle bu ayın onuncu gününden itibaren Aşure pişirilerek dağıtılması geleneğinin, hayır işlemek ve gönül almak için iyi bir vesile olduğunu dolayısıyla Muharrem ayının Müslümanlar için birlik, beraberlik, kaynaşma, hoşgörü ve muhabbeti içeren; dini, tarihi ve kültürel açıdan birçok mesaj barındıran önemli bir zaman dilimini ifade ettiğini söyledi.

Bolluğun,bereketin ve iyiliğin sembolü olan aşurenin ve Muharrem ayı'nın başta ülkemiz olmak üzere tüm Türk-İslam alemine güzellikler getirmesini temenni ederim dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (