( (

Yangınla Savaşan 30 Kadın 30 Ağustos’ta Anitkabir’de

Gündem 31.08.2021 - 16:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yangınla Savaşan 30 Kadın 30 Ağustos’ta Anitkabir’de

Muğla bölgesinde yangınlarda canla başla mücadele eden ve alevlerle savaşan 30 kadın 30 Ağustos’ta Büyük Önder Atatürk’e saygı göstermek üzere Anıtkabir’I ziyaret etti.
 Muğla bölgesinde yaşanan yangınlarda Marmaris, Fethiye Köyceğiz, Ortaca , Seydimer’in köylerinde canla başla mücadele eden ve alevlerle savaşan 30 kadın 30 Ağustos’ta Büyük Önder Atatürk’e saygı göstermek üzere Anıtkabir’I ziyaret etti. Anıtkabr ziyaretine yangın şehidi Şahin Akdemir’in ailesi de katıldı. Dalyan Otelciler Derneği Başkanı Ali Mürşit Yağmur “Kadınlarımız Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ile Kurtuluş Savaşı’nda önemli mücadele verdiler. Günümüzde ise yangınlarla mücadele ederek Atatürk’ün onlara verdiği değeri bir kez daha gösterdiler” dedi. YANGIN ŞEHİDİNİN AİLESİ DE ANITKABİR’DE Dalyan Otelciler Derneği Başkanı Ali Mürşit Yağmur Anıtkabir ziyareti hakkında şunları söyledi: “Muğla’da Marmaris, Fethiye, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Seydikemer köylerinde orman yangınlarında alevlerle gönüllü mücadele eden 30 kadınımızla 30 Ağustos’ta Anıtkabir’deyiz. Yangın şehidimiz Şahin Akdemir’in ailesi ve Ali Akdemir’de bu özel günde özel ziyarete katıldı. 30 Ağustos 2021’de 30 kadını Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna Anıtkabire getirmekten dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyduk.”  
Muğla bölgesinde yangınlarda canla başla mücadele eden ve alevlerle savaşan 30 kadın 30 Ağustos’ta Büyük Önder Atatürk’e saygı göstermek üzere Anıtkabir’I ziyaret etti.
 Muğla bölgesinde yaşanan yangınlarda Marmaris, Fethiye Köyceğiz, Ortaca , Seydimer’in köylerinde canla başla mücadele eden ve alevlerle savaşan 30 kadın 30 Ağustos’ta Büyük Önder Atatürk’e saygı göstermek üzere Anıtkabir’I ziyaret etti. Anıtkabr ziyaretine yangın şehidi Şahin Akdemir’in ailesi de katıldı.

Dalyan Otelciler Derneği Başkanı Ali Mürşit Yağmur “Kadınlarımız Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ile Kurtuluş Savaşı’nda önemli mücadele verdiler. Günümüzde ise yangınlarla mücadele ederek Atatürk’ün onlara verdiği değeri bir kez daha gösterdiler” dedi.
30-kadin-anitkabir’de-004.jpg
30-kadin-anitkabir’de.jpgYANGIN ŞEHİDİNİN AİLESİ DE ANITKABİR’DE
Dalyan Otelciler Derneği Başkanı Ali Mürşit Yağmur Anıtkabir ziyareti hakkında şunları söyledi: “Muğla’da Marmaris, Fethiye, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Seydikemer köylerinde orman yangınlarında alevlerle gönüllü mücadele eden 30 kadınımızla 30 Ağustos’ta Anıtkabir’deyiz. Yangın şehidimiz Şahin Akdemir’in ailesi ve Ali Akdemir’de bu özel günde özel ziyarete katıldı. 30 Ağustos 2021’de 30 kadını Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna Anıtkabire getirmekten dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyduk.”
30-kadin-anitkabir’de-001.jpg

30-kadin-anitkabir’de-002.jpg

30-kadin-anitkabir’de-003.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (