( (

CHP’ye, Şehit Aileleri Derneğinden Ziyaret

Gündem 30.08.2021 - 13:03, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

CHP’ye, Şehit Aileleri Derneğinden Ziyaret

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve yöneticileri CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulunu üyelerini ziyaret ederek, ‘Oğulsuz yaşanır ama vatansız asla’ yazılı bir tablo hediye etti.
Ziyarette konuşan Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir,  “Bugün Cumhuriyet Halk Partisinin değerli başkanı ve değerli yöneticileri ile beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın başkanım ve yönetim kurulundaki kardeşlerimle çok güzel verimli bir görüşme yaptık.  Bu arada yönetim kurulu üyeleri ile beraber bize göstermiş oldukları ilgi ve yakınlıktan dolayı başta İl başkanı Barış Bektaş’a ve tüm kardeşlerime şahsım ve Konya Şehit Aileleri Derneği olarak teşekkür ederek, başarılar dileriz” dedi. Bugüne kadar aldığım en güzel hediye Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun olduklarını ve dernek başkanı Recep Pekdemir’in, ‘Oğulsuz Yaşanır ama Vatansız asla’ yazılı tabloyu hediye etmesinden dolayı bugüne kadar aldığım en anlamlı hediyedir diyen CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “ Evlatlarımız canları pahasına girdikleri mücadelede bizleri nasıl vatansız bırakmadılar ise, sizlerde sevginiz saygınız ve her derdimize koşmakla bizleri evlatsız bırakmadınız” yazılı tabloyu onurla aldım. Bugüne kadar bizleri duygulandıran ve aldığımız en anlamlı bir hediye oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Oğulsuz yaşanır ama vatansız asla diyen şehit ailelerimizin yanında olduk. Dertlerine dermen acılarına ortak olduk. Her türlü sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Vatanımızın bağımsızlığı uğruna şehit olanlar birlikte, bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, mekanları cennet olsun” dedi. 
Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve yöneticileri CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulunu üyelerini ziyaret ederek, ‘Oğulsuz yaşanır ama vatansız asla’ yazılı bir tablo hediye etti.

Ziyarette konuşan Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir,  “Bugün Cumhuriyet Halk Partisinin değerli başkanı ve değerli yöneticileri ile beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın başkanım ve yönetim kurulundaki kardeşlerimle çok güzel verimli bir görüşme yaptık.  Bu arada yönetim kurulu üyeleri ile beraber bize göstermiş oldukları ilgi ve yakınlıktan dolayı başta İl başkanı Barış Bektaş’a ve tüm kardeşlerime şahsım ve Konya Şehit Aileleri Derneği olarak teşekkür ederek, başarılar dileriz” dedi.

Bugüne kadar aldığım en güzel hediye

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun olduklarını ve dernek başkanı Recep Pekdemir’in, ‘Oğulsuz Yaşanır ama Vatansız asla’ yazılı tabloyu hediye etmesinden dolayı bugüne kadar aldığım en anlamlı hediyedir diyen CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “ Evlatlarımız canları pahasına girdikleri mücadelede bizleri nasıl vatansız bırakmadılar ise, sizlerde sevginiz saygınız ve her derdimize koşmakla bizleri evlatsız bırakmadınız” yazılı tabloyu onurla aldım. Bugüne kadar bizleri duygulandıran ve aldığımız en anlamlı bir hediye oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Oğulsuz yaşanır ama vatansız asla diyen şehit ailelerimizin yanında olduk. Dertlerine dermen acılarına ortak olduk. Her türlü sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Vatanımızın bağımsızlığı uğruna şehit olanlar birlikte, bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, mekanları cennet olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (