( (

Deva, Tepekent’te Vatandaşlarla Buluştu

Bölge 26.08.2021 - 13:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Deva, Tepekent’te Vatandaşlarla Buluştu

Deva Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı Selçuklu Tepekent mahallesinde vatandaşlarla ve esnaflarla buluşarak, sorunlarını dinledi.
Tepekent ziyaretine Deva Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Selman Uçar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti. Tepekent’te esnaf ve vatandaşlarla buluştuklarını belirten Deva Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Selman Uçar, “Deva Partisi olarak vatandaşlarımızın devası olmak üzere ilçe başkanlığı olarak ilçemizdeki mahallerde vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşup, sorunlarını dinliyoruz. Bu program çerçevesinde Tepekent mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluştuk. Karşılaştığımız tablo iyi değildir.  Ülkemizin ekonomi başta olmak üzere iç ve dış siyasette iyi yönetilmediğini gördük. İktidarın ülkemizin sorunlarını çözemediği ve iyi yönetemediği bu süreçte, deva olmak amacıyla elimizden geleni yapmaya, vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam ederek, yaşadıkların sorunların çözümünün de takipçisi olacağız.  Deva Partisi olarak, aydınlık bir Türkiye’yi vatandaşlarımızla ve esnafımızla birlikte inşa etmek için yola çıktık. Partimizin iktidarında ülkemizin ve vatandaşlarımızın refahını, huzurunu ve mutluluklarını artırarak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacağız. Mahalle ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşmaya ve onların sorunlarını dinlemeye ve deva olmaya devam edeceğiz” dedi.
Deva Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı Selçuklu Tepekent mahallesinde vatandaşlarla ve esnaflarla buluşarak, sorunlarını dinledi.

Tepekent ziyaretine Deva Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Selman Uçar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

Tepekent’te esnaf ve vatandaşlarla buluştuklarını belirten Deva Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Selman Uçar, “Deva Partisi olarak vatandaşlarımızın devası olmak üzere ilçe başkanlığı olarak ilçemizdeki mahallerde vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşup, sorunlarını dinliyoruz. Bu program çerçevesinde Tepekent mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluştuk. Karşılaştığımız tablo iyi değildir.  Ülkemizin ekonomi başta olmak üzere iç ve dış siyasette iyi yönetilmediğini gördük. İktidarın ülkemizin sorunlarını çözemediği ve iyi yönetemediği bu süreçte, deva olmak amacıyla elimizden geleni yapmaya, vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam ederek, yaşadıkların sorunların çözümünün de takipçisi olacağız.  Deva Partisi olarak, aydınlık bir Türkiye’yi vatandaşlarımızla ve esnafımızla birlikte inşa etmek için yola çıktık. Partimizin iktidarında ülkemizin ve vatandaşlarımızın refahını, huzurunu ve mutluluklarını artırarak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacağız. Mahalle ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla buluşmaya ve onların sorunlarını dinlemeye ve deva olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (