( (

Elif Gibi Dimdik Durduk

Gündem 15.07.2021 - 16:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Elif Gibi Dimdik Durduk

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin Türkiye’nin geleceğini karartmaya yönelik bir girişim olduğunu belirten Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, millet olarak topyekün bir duruş sergiledik dedi.
Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, hain Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin 5. yılı nedeniyle önemli açıklamalarda bulundu. Ülke olarak beklenmedik bir hain girişimle karşı karşıya kalındığını ifade eden Ekici, 15 Temmuz darbe girişiminin bu ülkenin geleceğine yapıldığını söyledi. Ekici, Bu aziz millet, tarihin getirdiği birçok olumsuzluklara karşı artık yeni bir döneme bakışını ortaya koydu. Toplumun tüm katmanlarında ve kurumlarımızda ihanete karşı durabilen kadrolarla o gün topyekun bir karşı duruş oldu. Hamd olsun teşebbüste bulunanlar beklemedikleri bir dirençle bertaraf edildi. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. O gece tarihe not düşen bir gün yaşandı.” 15 TEMMUZ ÖNEMLİ BİR SINAVDI  15 Temmuz hain darbe girişimiyle Türkiye’nin ciddi bir sınavdan geçtiğini vurgulayan Başkan Hasan Ekici,  “Ama bu sınavdan hamd olsun yüz akıyla çıktık.  İnşallah bu tür hainlikleri bir daha yaşamayız. Bunu aşmanın yolu da milli birlik ve beraberlik. Hangi siyasi düşüncede olursak olalım, hangi inanç gurubundan olursak olalım bu ülke varsa biz varız. Dışarıdan gelecek herhangi bir tehdide karşı birlikte olabilmeyi anlamak lazım. Toplumumuz genel olarak bunun farkında ama farkında olmayanların da bunu fark etmesi gerekiyor. Bu bir şaka değil. Geriye dönüşü olan işler değil. Elimizdekinin kıymetini gidince daha iyi anlarız. İmkanlarımız kısıtlı ama bu imkanları büyütmek için çalışmak zorundayız. Hangi alanda olursak olalım yaptığımız işin hakkını vermeliyiz” diye konuştu.  ELİF GİBİ DİMDİK DURDU Halkımızın o hain gecede kendi iradesine sahip çıktığını belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, “15 Temmuz bu milletin bir siyasi partiye değil kendi iradesine demokrasisine çok sesliliğine sahip çıktığı kaderine hükmetmek isteyen totaliter düzene ötekileştirmeye ve adaletsizliğe boyun eğmediği haksızlık karşısında elif gibi dimdik durarak tarihi yazdığı gecedir. Din dil ırk ve ideoloji gözetmeksizin omuz muza tek yürek meydanlara koşan temel hak ve özgürlüklerine canı pahasına karşı çıkan onurlu halkımızı gazilerimizi minnetle selamlıyor şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin Türkiye’nin geleceğini karartmaya yönelik bir girişim olduğunu belirten Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, millet olarak topyekün bir duruş sergiledik dedi.
Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, hain Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin 5. yılı nedeniyle önemli açıklamalarda bulundu. Ülke olarak beklenmedik bir hain girişimle karşı karşıya kalındığını ifade eden Ekici, 15 Temmuz darbe girişiminin bu ülkenin geleceğine yapıldığını söyledi. Ekici, Bu aziz millet, tarihin getirdiği birçok olumsuzluklara karşı artık yeni bir döneme bakışını ortaya koydu. Toplumun tüm katmanlarında ve kurumlarımızda ihanete karşı durabilen kadrolarla o gün topyekun bir karşı duruş oldu. Hamd olsun teşebbüste bulunanlar beklemedikleri bir dirençle bertaraf edildi. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. O gece tarihe not düşen bir gün yaşandı.”
15 TEMMUZ ÖNEMLİ BİR SINAVDI 
15 Temmuz hain darbe girişimiyle Türkiye’nin ciddi bir sınavdan geçtiğini vurgulayan Başkan Hasan Ekici,  “Ama bu sınavdan hamd olsun yüz akıyla çıktık.  İnşallah bu tür hainlikleri bir daha yaşamayız. Bunu aşmanın yolu da milli birlik ve beraberlik. Hangi siyasi düşüncede olursak olalım, hangi inanç gurubundan olursak olalım bu ülke varsa biz varız. Dışarıdan gelecek herhangi bir tehdide karşı birlikte olabilmeyi anlamak lazım. Toplumumuz genel olarak bunun farkında ama farkında olmayanların da bunu fark etmesi gerekiyor. Bu bir şaka değil. Geriye dönüşü olan işler değil. Elimizdekinin kıymetini gidince daha iyi anlarız. İmkanlarımız kısıtlı ama bu imkanları büyütmek için çalışmak zorundayız. Hangi alanda olursak olalım yaptığımız işin hakkını vermeliyiz” diye konuştu. 
ELİF GİBİ DİMDİK DURDU
Halkımızın o hain gecede kendi iradesine sahip çıktığını belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, “15 Temmuz bu milletin bir siyasi partiye değil kendi iradesine demokrasisine çok sesliliğine sahip çıktığı kaderine hükmetmek isteyen totaliter düzene ötekileştirmeye ve adaletsizliğe boyun eğmediği haksızlık karşısında elif gibi dimdik durarak tarihi yazdığı gecedir. Din dil ırk ve ideoloji gözetmeksizin omuz muza tek yürek meydanlara koşan temel hak ve özgürlüklerine canı pahasına karşı çıkan onurlu halkımızı gazilerimizi minnetle selamlıyor şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (