( (

Davutoğlu'nun Konvoyunda Kaza! 2 Yaralı

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 18.06.2021 - 15:53, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu'nun Konvoyunda Kaza! 2 Yaralı

Gelecek Partisi'nin Kırklareli'ndeki konvoyunda trafik kazası gerçekleşti. Kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün ve 1 çocuk yaralandı.
Gelecek Partisi'nin Kırklareli'ndeki konvoyunda bir kaza gerçekleşti. Kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün yaralandı.  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Kırklareli programı için kentte bulunan Sema Silkin Ün, Babaeski ilçesindeki programın ardından kent merkezine hareket eden parti konvoyundaki otomobile bindi. Kazada hafif ticari araçta bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Bozer ve bir çocuk yaralandı. Kırklareli İl Başkanı Mehmet Yıldız'dan alınan bilgiye göre  Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün'ün başında ve kolunda ciddi yaralanmalar olduğu yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıldığı öğrenildi. Aracı konvoyun önde bulunan ve kazadan daha sonra haberi olan Ahmet Davutoğlu'nun hastaneye gideceği belirtildi.
Gelecek Partisi'nin Kırklareli'ndeki konvoyunda trafik kazası gerçekleşti. Kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün ve 1 çocuk yaralandı.

Gelecek Partisi'nin Kırklareli'ndeki konvoyunda bir kaza gerçekleşti. Kazada Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün yaralandı. 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Kırklareli programı için kentte bulunan Sema Silkin Ün, Babaeski ilçesindeki programın ardından kent merkezine hareket eden parti konvoyundaki otomobile bindi.

Kazada hafif ticari araçta bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Bozer ve bir çocuk yaralandı. Kırklareli İl Başkanı Mehmet Yıldız'dan alınan bilgiye göre  Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün'ün başında ve kolunda ciddi yaralanmalar olduğu yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıldığı öğrenildi.

Aracı konvoyun önde bulunan ve kazadan daha sonra haberi olan Ahmet Davutoğlu'nun hastaneye gideceği belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (