( (

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne '128 Milyar Dolar Nerede' Pankartı Asıldı

Gündem 16.05.2021 - 15:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne '128 Milyar Dolar Nerede' Pankartı Asıldı

CHP'li milletvekilleri, İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev "128 milyar dolar nerede" pankartı astı.
CHP'li milletvekilleri Sera Kadıgil, Mahmut Tanal ve Ali Mahir Başarır, İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev "128 milyar dolar nerede" pankartı astı. Köprüde görevli ekipler pankartın asılmasından sonra CHP’li milletvekillerinin yanına geldi. CHP'li vekil Başarır ise bu anları Twitter hesabından canlı yayınladı.   NE OLMUŞTU? CHP, Merkez Bankası'nın kayıp 128 milyar dolarının akıbetini öğrenebilmek için farklı şehirlerde bilboardlara "128 milyar dolar nerede?" pankartları asmıştı. CHP'nin pankartları valilik tarafından toplatılarak "cumhurbaşkanına hakaret" gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı. CHP'nin başlattığı "128 milyar dolar nerede?" kampanyasına diğer muhalefet partilerinden de destek gelmişti. Öte yandan pankartların toplatılmasına rağmen CHP'li milletvekili Mahmut Tanal, "128 milyar dolar nerede?" pankartını TBMM'ye de asmıştı.
CHP'li milletvekilleri, İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev "128 milyar dolar nerede" pankartı astı.

CHP'li milletvekilleri Sera Kadıgil, Mahmut Tanal ve Ali Mahir Başarır, İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev "128 milyar dolar nerede" pankartı astı. Köprüde görevli ekipler pankartın asılmasından sonra CHP’li milletvekillerinin yanına geldi.

CHP'li vekil Başarır ise bu anları Twitter hesabından canlı yayınladı.

 

NE OLMUŞTU?

CHP, Merkez Bankası'nın kayıp 128 milyar dolarının akıbetini öğrenebilmek için farklı şehirlerde bilboardlara "128 milyar dolar nerede?" pankartları asmıştı. CHP'nin pankartları valilik tarafından toplatılarak "cumhurbaşkanına hakaret" gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı. CHP'nin başlattığı "128 milyar dolar nerede?" kampanyasına diğer muhalefet partilerinden de destek gelmişti. Öte yandan pankartların toplatılmasına rağmen CHP'li milletvekili Mahmut Tanal, "128 milyar dolar nerede?" pankartını TBMM'ye de asmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (