( (

Baş Hekim Bülent Erdem ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına ‘Teşekkür Belgesi’

Gündem 23.03.2021 - 12:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Baş Hekim Bülent Erdem ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına ‘Teşekkür Belgesi’

Konya İl Sağlık müdürlüğü, Akşehir İlçesinde görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi verdi.
Konya İl Sağlık müdürlüğü, Akşehir İlçesinde görev yapan Sağlık Müdürlüğü’ne  bağlı aile sağlığı merkezinde çalışan sorumlu hekimler ve sağlık tesislerinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına  teşekkür belgesi verdi. Programda konuşan Konya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çiftci, “ Pandeminin üzerinden 1 yıl geçti. Pandeminin ilk başladığı süreçten bugüne kadar başarılı bir sağlık hizmeti verdik. Bu süreçte canla başla çalışan tüm sağlık camiamıza teşekkür ederiz” dedi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çitçi’den teşekkür belgesi alan Akşehir İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Erdem ise şunları söyledi: “Bu teşekkür belgesini ilçemizde çalışan 800’e sağlık personeli adına alıyorum. Pandemiden önce ve pandemi sürecinde İl Sağlık Müdürlüğümüzün varlığını yanımızda sürekli htik. Şimdi biz sağlık çalışanlarına verilen Teşekkür Belgesi ile de bizi onore ettiniz. Tüm sağlık çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum” Program gerçekleştirilen konuşmaların ardından sağlık çalışanlarına verilen ‘Teşekkür Belgesi’ takdiminin ardından son buldu.
Konya İl Sağlık müdürlüğü, Akşehir İlçesinde görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi verdi.

Konya İl Sağlık müdürlüğü, Akşehir İlçesinde görev yapan Sağlık Müdürlüğü’ne  bağlı aile sağlığı merkezinde çalışan sorumlu hekimler ve sağlık tesislerinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına  teşekkür belgesi verdi.

Programda konuşan Konya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çiftci, “ Pandeminin üzerinden 1 yıl geçti. Pandeminin ilk başladığı süreçten bugüne kadar başarılı bir sağlık hizmeti verdik. Bu süreçte canla başla çalışan tüm sağlık camiamıza teşekkür ederiz” dedi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çitçi’den teşekkür belgesi alan Akşehir İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Erdem ise şunları söyledi:

“Bu teşekkür belgesini ilçemizde çalışan 800’e sağlık personeli adına alıyorum. Pandemiden önce ve pandemi sürecinde İl Sağlık Müdürlüğümüzün varlığını yanımızda sürekli htik. Şimdi biz sağlık çalışanlarına verilen Teşekkür Belgesi ile de bizi onore ettiniz. Tüm sağlık çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum”

Program gerçekleştirilen konuşmaların ardından sağlık çalışanlarına verilen ‘Teşekkür Belgesi’ takdiminin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (