( (

Great Reset İçin Düğmeye Basıldı!

Gündem 01.02.2021 - 21:18, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Great Reset İçin Düğmeye Basıldı!

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, “Küresel güçler, covid-19 salgını yalanıyla beraber, great reset için düğmeye bastılar. İklim değişiklikleri, kıtlık, açlık söylemleri, evde kal, hayat eve sığar sloganlarıyla korku ve panik havasını, destek buldukları işbirlikçi yönetimler, vasıtasıyla sürdürmeye devam ediyorlar.” dedi.
Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, sosyal medya hesaplarından bir açıklama gerçekleştirdi. Öcal, açıklamasında; “Küresel güçler, covid-19 salgını yalanıyla beraber, great reset için düğmeye bastılar. İklim değişiklikleri, kıtlık, açlık söylemleri, evde kal, hayat eve sığar sloganlarıyla korku ve panik havasını, destek buldukları işbirlikçi yönetimler, vasıtasıyla sürdürmeye devam ediyorlar. Özellikle Avrupa'da insanların sokağa dökülmüş, hemen her gün bir ülkede insanların özgürlüklerinin kısıtlanacağı bilinciyle yapmış oldukları eylemler, her gün hastalık ölüm sayıları veren medyamızda yeterli yer bulamaması bir yana bu insanlar ne istiyor? diye sorgulanmıyor bile!” dedi. BUĞDAY ve KOYUN, GERİSİ OYUN! Tarımsal problemlere de değinen Öcal; “Ülkemiz tarımın bittiği yerde. Yapılacak şey ‘Buğdayla koyun, gerisi oyun!’ diyen ceddimizin sözünü dinlemek ve küllerinden yeniden doğmak! Sadece buğday ekim alanlarını arttırmayla inşallah rekolteyi artırarak un sanayinin kapasitesini artırmak, kapasite kullanım oranıyla birlikte istihdamı ve ihracatı artırmak dolayısıyla ithalatı azaltmak mümkün. Aynı şekilde yem sanayi için temel girdilerden olan un sanayii yan ürünleri miktarının artışıyla, özellikle büyük ve küçükbaş yemlerinde ithal ikame maddeler azalacak, dolayısıyla ithalat ve yem fiyatlarında düşüş sağlanacaktır. Et ve süt ürünlerindeki fiyatlarda bu şekilde kontrol altında tutmak mümkün olabilecektir. Sulu tarımdan kısmen buğday tarımına geçişle taban su seviyelerinde de yükselme sağlanması, sulama sistemleri için yapılacak ithalatın azalması da mümkün olacaktır. Ülke topografyamız, küçükbaş hayvan yetiştiriciliğine uygun. Uçsuz bucaksız mera alanlarımızda en az yemle veya yerine göre yemsiz şekilde yetiştiricilik yapılabilir. Böylece büyük oranda ithalata dayalı yem maliyetinden yetiştiricilerimiz korunurken, maliyette düşecektir.” şeklinde belirtti. DÜNYA BÜYÜK BİR ŞİRKET GİBİ ŞEKİLLENDİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR! Öcal, açıklamasının son bölümünde ise; “Dünyayı büyük bir şirket gibi yeniden şekillendirmeye ve yönetmeye çalışan, insanları çip takarak kontrol etmek isteyen uluslararası güçlere karşı, hak ve hakikate dayalı adil düzene dayalı yeni bir dünyayı kurmak, dün olduğu gibi bugün de milletimizin inancı, tarihi ve ruh kökü olan Milli Görüşle mümkün olacaktır.” dedi.
Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, “Küresel güçler, covid-19 salgını yalanıyla beraber, great reset için düğmeye bastılar. İklim değişiklikleri, kıtlık, açlık söylemleri, evde kal, hayat eve sığar sloganlarıyla korku ve panik havasını, destek buldukları işbirlikçi yönetimler, vasıtasıyla sürdürmeye devam ediyorlar.” dedi.

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, sosyal medya hesaplarından bir açıklama gerçekleştirdi. Öcal, açıklamasında; “Küresel güçler, covid-19 salgını yalanıyla beraber, great reset için düğmeye bastılar. İklim değişiklikleri, kıtlık, açlık söylemleri, evde kal, hayat eve sığar sloganlarıyla korku ve panik havasını, destek buldukları işbirlikçi yönetimler, vasıtasıyla sürdürmeye devam ediyorlar. Özellikle Avrupa'da insanların sokağa dökülmüş, hemen her gün bir ülkede insanların özgürlüklerinin kısıtlanacağı bilinciyle yapmış oldukları eylemler, her gün hastalık ölüm sayıları veren medyamızda yeterli yer bulamaması bir yana bu insanlar ne istiyor? diye sorgulanmıyor bile!” dedi.

BUĞDAY ve KOYUN, GERİSİ OYUN!

Tarımsal problemlere de değinen Öcal; “Ülkemiz tarımın bittiği yerde. Yapılacak şey ‘Buğdayla koyun, gerisi oyun!’ diyen ceddimizin sözünü dinlemek ve küllerinden yeniden doğmak! Sadece buğday ekim alanlarını arttırmayla inşallah rekolteyi artırarak un sanayinin kapasitesini artırmak, kapasite kullanım oranıyla birlikte istihdamı ve ihracatı artırmak dolayısıyla ithalatı azaltmak mümkün.

Aynı şekilde yem sanayi için temel girdilerden olan un sanayii yan ürünleri miktarının artışıyla, özellikle büyük ve küçükbaş yemlerinde ithal ikame maddeler azalacak, dolayısıyla ithalat ve yem fiyatlarında düşüş sağlanacaktır. Et ve süt ürünlerindeki fiyatlarda bu şekilde kontrol altında tutmak mümkün olabilecektir. Sulu tarımdan kısmen buğday tarımına geçişle taban su seviyelerinde de yükselme sağlanması, sulama sistemleri için yapılacak ithalatın azalması da mümkün olacaktır. Ülke topografyamız, küçükbaş hayvan yetiştiriciliğine uygun. Uçsuz bucaksız mera alanlarımızda en az yemle veya yerine göre yemsiz şekilde yetiştiricilik yapılabilir. Böylece büyük oranda ithalata dayalı yem maliyetinden yetiştiricilerimiz korunurken, maliyette düşecektir.” şeklinde belirtti.

DÜNYA BÜYÜK BİR ŞİRKET GİBİ ŞEKİLLENDİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR!

Öcal, açıklamasının son bölümünde ise; “Dünyayı büyük bir şirket gibi yeniden şekillendirmeye ve yönetmeye çalışan, insanları çip takarak kontrol etmek isteyen uluslararası güçlere karşı, hak ve hakikate dayalı adil düzene dayalı yeni bir dünyayı kurmak, dün olduğu gibi bugün de milletimizin inancı, tarihi ve ruh kökü olan Milli Görüşle mümkün olacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (