( (

AK Parti Konya’da Deprem! Bir İlçe Başkanı Daha Yönetim Kuruluyla Birlikte İstifa Etti!

Gündem 27.12.2020 - 14:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

AK Parti Konya’da Deprem! Bir İlçe Başkanı Daha Yönetim Kuruluyla Birlikte İstifa Etti!

AK Parti Konya’da istifalar devam ediyor.
AK Parti Konya’da istifalar devam ediyor! Geçtiğimiz ay AK Parti Kulu İlçe Başkanı İsa Ölçer’in yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevinden istifa etmesinin ardından, bir istifa da Cihanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Akoğlu’ndan geldi. Konya’nın yerel gazetecilerinden Mücahit Enes Turbil söz konusu bilgileri Twitter hesabından paylaşırken, “AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Akoğlu, başkanlık görevinden “İlçemize hayırlı olsun” diyerek 11 yönetim kurulu üyesi ile birlikte istifa etti.” ifadelerini kullandı. Gazeteci Turbil, geçtiğimiz ay istifa eden AK Parti Kulu İlçe yönetiminden bazı isimlerin Gelecek Partisi’ne katılacağını iddia ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın akrabası olan Orhan Koyuncu’nun ise Gelecek Partisi Kulu Kurucu İlçe Başkanı olarak atandığını ifade etti. BAKAN KOCA’NIN AKRABASI GELECEK PARTİSİ’NDE! Gazeteci Turbil, geçtiğimiz ay istifa eden AK Parti Kulu İlçe yönetiminden bazı isimlerin Gelecek Partisi’ne katılacağını iddia ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın akrabası olan Orhan Koyuncu’nun ise Gelecek Partisi Kulu Kurucu İlçe Başkanı olarak atandığını ifade etti.      
AK Parti Konya’da istifalar devam ediyor.

AK Parti Konya’da istifalar devam ediyor! Geçtiğimiz ay AK Parti Kulu İlçe Başkanı İsa Ölçer’in yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevinden istifa etmesinin ardından, bir istifa da Cihanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Akoğlu’ndan geldi.

Konya’nın yerel gazetecilerinden Mücahit Enes Turbil söz konusu bilgileri Twitter hesabından paylaşırken, “AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Mustafa Akoğlu, başkanlık görevinden “İlçemize hayırlı olsun” diyerek 11 yönetim kurulu üyesi ile birlikte istifa etti.” ifadelerini kullandı.


Gazeteci Turbil, geçtiğimiz ay istifa eden AK Parti Kulu İlçe yönetiminden bazı isimlerin Gelecek Partisi’ne katılacağını iddia ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın akrabası olan Orhan Koyuncu’nun ise Gelecek Partisi Kulu Kurucu İlçe Başkanı olarak atandığını ifade etti.

BAKAN KOCA’NIN AKRABASI GELECEK PARTİSİ’NDE!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (