( (

15 Temmuz Saldırısında Şehit Olan Muhsin Kiremitçi’nin Kızına Anlamlı Hediye

Bölge 11.12.2020 - 15:07, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

15 Temmuz Saldırısında Şehit Olan Muhsin Kiremitçi’nin Kızına Anlamlı Hediye

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehir olan Komiser Yardımcısı Muhsin Kiremitçi’nin kızına Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığında görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Özben örnek bir davranışa imza atarak hediye gönderdi.
Akıncı Üssü davasında verilen cezalar nedeniyle izlediği haberden etkilenen Özben Seydişehir Belediyesi aracılığı ile Şehit Muhsin Kiremitçi’nin emaneti olan 4 yaşındaki kızı Gökçe Kiremitçi’ye kargo ile oyuncak hediye gönderdi.   O BİZE ŞEHİDİMİZİN EMANETİ   İzlediği haberden dolayı etkilendiğini kaydeden Astsubay Ali Özben ; “bir TV kanalında Şehidimiz Muhsin Kiremitçi’nin kızı Gökçe’nin annesi ile birlikte yayınlanan haberini izledim. O an çok duygulandım. Konuşmalarından çok etkilendim. Bunun üzerine Seydişehir Belediyesi ile yaptığım yazışma sonucunda şehidimizin emaneti olan Gökçe’ye ufak bir hediye gönderdim. Biz şehitlerimizi ve onların emanetlerini hiçbir zaman unutmuyoruz. Unutmayacağız da. Şehit ailelerimiz, eşleri ve çocukları, şehitlerimizin bize emanetleri “şeklinde konuştu.   15 Temmuz Şehidi Kiremitçinin kızına göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Özben’e teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Komutanımıza şehidimizin emaneti olan yavrumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bizim aracılığımız ile iletilmesini istediğini hediyesini Gökçe kızımıza teslim ettik. Şehitlerimizin aileleri ve evlatları her zaman başımızın tacı ve bize emaneti. Vatan uğruna canlarını feda etmiş olan şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum Mekanları cennet olsun ” ifadelerini kullandı .   
15 Temmuz 2016 yılında FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı ilçesinde Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehir olan Komiser Yardımcısı Muhsin Kiremitçi’nin kızına Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığında görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Özben örnek bir davranışa imza atarak hediye gönderdi.

Akıncı Üssü davasında verilen cezalar nedeniyle izlediği haberden etkilenen Özben Seydişehir Belediyesi aracılığı ile Şehit Muhsin Kiremitçi’nin emaneti olan 4 yaşındaki kızı Gökçe Kiremitçi’ye kargo ile oyuncak hediye gönderdi.

 

O BİZE ŞEHİDİMİZİN EMANETİ

 

İzlediği haberden dolayı etkilendiğini kaydeden Astsubay Ali Özben ; “bir TV kanalında Şehidimiz Muhsin Kiremitçi’nin kızı Gökçe’nin annesi ile birlikte yayınlanan haberini izledim. O an çok duygulandım. Konuşmalarından çok etkilendim. Bunun üzerine Seydişehir Belediyesi ile yaptığım yazışma sonucunda şehidimizin emaneti olan Gökçe’ye ufak bir hediye gönderdim. Biz şehitlerimizi ve onların emanetlerini hiçbir zaman unutmuyoruz. Unutmayacağız da. Şehit ailelerimiz, eşleri ve çocukları, şehitlerimizin bize emanetleri “şeklinde konuştu.

 

15 Temmuz Şehidi Kiremitçinin kızına göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Özben’e teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Komutanımıza şehidimizin emaneti olan yavrumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bizim aracılığımız ile iletilmesini istediğini hediyesini Gökçe kızımıza teslim ettik. Şehitlerimizin aileleri ve evlatları her zaman başımızın tacı ve bize emaneti. Vatan uğruna canlarını feda etmiş olan şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum Mekanları cennet olsun ” ifadelerini kullandı . 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (