( (

Dr. Seyit Karaca Mazbatasını Aldı

Gündem 05.12.2020 - 18:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Dr. Seyit Karaca Mazbatasını Aldı

Deva Partisinin 1.Olağan İl Kongresi sonrası yapılan seçimlerde güven tazeleyen Deva Partisi Kurucu Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve ekibi mazbatalarını ilçe seçim kurulundan aldı.
 Mazbata teslimi sonrasında açıklamada bulunan Dr. Karaca şunları söyledi: “Hemşerilerimizin de yakından takip ettikleri üzere geçen hafta Cuma günü tam bir şölen tadında misafirlerimizi ağırlayarak kongremizi icra ettik. Kongremize başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve eşi olmak üzere çok sayıda Genel Merkez Kurucular Kurulu üyemiz, Disiplin ve Uyuşmazlık Kurulu Üyeleri, diğer illerimizden gelen İl Başkanları, ilimizin siyasi parti il başkanları, ilçe başkanları, teşkilat mensuplarımız ve çok sayıda hemşerimiz katıldılar. Esnaf ve çarşı ziyaretlerini müteakip Kapı Camiinde kılınan Cuma Namazı sonrası bir otelde gerçekleştirdiğimiz kongremizde genel kurulumuz yanında bir dizi de faaliyet icra ettik. İl Kadın Politikaları Başkanlığımızın organize ettiği toplantıya Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanlığımız katılarak kadınlar ve politik hayat konularında katılımcıların görüşleri alındı. Son derece verimli bir toplantı icra edildi. Genel Başkanımız da toplantıya katılarak kadınlarımızla kısa bir sohbet yaptı. Ayrıca ayrı bir toplantı salonunda İl Gençlik Politikaları Başkanlığımızca organize edilen Gençlik Buluşmasında da Genel Merkez Gençlik Politikaları Başkanlığımız, sonrasında da Genel Başkanımız gençlerle buluştu. İlimizde bulunan STK’lardan davet edilen temsilcilerle birlikte işadamlarından oluşan bir heyetle de bir araya gelen Genel Başkanımız ekonomi, özgürlükler, insan hakları ve demokrasi konularında görüşlerini ifade etti ve katılımcılarla sohbet etti.  İlimizde yayın yapan gazete, televizyon ve internet siteleri muhabir ve yöneticileriyle bir araya gelen Genel Başkanımız basın mensuplarının sorularını cevapladı. Gece programların tamamlanmasının ardından genel merkezimizden gelen heyeti Ankara’ya uğurladık” dedi. Tek liste ile gidilen seçimde delegelerin oylarıyla seçilerek gerekli hukuki süreçlerin sonunda bugün mazbatamızı almış bulunmaktayız diyen Dr. Karaca, “Kongre gibi önemli bir aşamayı geride bıraktık. Bundan sonra yoğun bir çalışma ile halkımızla buluşacağız. Onların dertlerini dinleyip ‘Konya’ya DEVA olmak’ şiarıyla hareket edeceğiz. Kongremize katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
Deva Partisinin 1.Olağan İl Kongresi sonrası yapılan seçimlerde güven tazeleyen Deva Partisi Kurucu Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve ekibi mazbatalarını ilçe seçim kurulundan aldı.

 Mazbata teslimi sonrasında açıklamada bulunan Dr. Karaca şunları söyledi: “Hemşerilerimizin de yakından takip ettikleri üzere geçen hafta Cuma günü tam bir şölen tadında misafirlerimizi ağırlayarak kongremizi icra ettik. Kongremize başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve eşi olmak üzere çok sayıda Genel Merkez Kurucular Kurulu üyemiz, Disiplin ve Uyuşmazlık Kurulu Üyeleri, diğer illerimizden gelen İl Başkanları, ilimizin siyasi parti il başkanları, ilçe başkanları, teşkilat mensuplarımız ve çok sayıda hemşerimiz katıldılar. Esnaf ve çarşı ziyaretlerini müteakip Kapı Camiinde kılınan Cuma Namazı sonrası bir otelde gerçekleştirdiğimiz kongremizde genel kurulumuz yanında bir dizi de faaliyet icra ettik. İl Kadın Politikaları Başkanlığımızın organize ettiği toplantıya Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanlığımız katılarak kadınlar ve politik hayat konularında katılımcıların görüşleri alındı. Son derece verimli bir toplantı icra edildi. Genel Başkanımız da toplantıya katılarak kadınlarımızla kısa bir sohbet yaptı. Ayrıca ayrı bir toplantı salonunda İl Gençlik Politikaları Başkanlığımızca organize edilen Gençlik Buluşmasında da Genel Merkez Gençlik Politikaları Başkanlığımız, sonrasında da Genel Başkanımız gençlerle buluştu. İlimizde bulunan STK’lardan davet edilen temsilcilerle birlikte işadamlarından oluşan bir heyetle de bir araya gelen Genel Başkanımız ekonomi, özgürlükler, insan hakları ve demokrasi konularında görüşlerini ifade etti ve katılımcılarla sohbet etti.

 İlimizde yayın yapan gazete, televizyon ve internet siteleri muhabir ve yöneticileriyle bir araya gelen Genel Başkanımız basın mensuplarının sorularını cevapladı. Gece programların tamamlanmasının ardından genel merkezimizden gelen heyeti Ankara’ya uğurladık” dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde delegelerin oylarıyla seçilerek gerekli hukuki süreçlerin sonunda bugün mazbatamızı almış bulunmaktayız diyen Dr. Karaca, “Kongre gibi önemli bir aşamayı geride bıraktık. Bundan sonra yoğun bir çalışma ile halkımızla buluşacağız. Onların dertlerini dinleyip ‘Konya’ya DEVA olmak’ şiarıyla hareket edeceğiz. Kongremize katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (