( (

Davutoğlu’nun Coviz 19 Testi Pozitif Çıktı

Gündem 27.11.2020 - 17:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Davutoğlu’nun Coviz 19 Testi Pozitif Çıktı

Covid 19 testi pozitif çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan ilk açıklama geldi. Davutoğlu sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek çalışmalarına evde devam edeceğini söyledi.
Korona virüse yakalanan Gelecek Partisi Genel başkanı ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan ilk açıklama geldi. Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Davutoğlu'nun yaptığı açıklama şöyle: Bugün yaptırdığım Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Allah'a şükürler olsun genel durumum iyi. Çalışmalarımızı karantina süresi boyunca evimden devam ettireceğim. Bütün hastalarımıza Rabbim’den acil şifa diliyorum. Lütfen önlemlere ve sağlığınıza dikkat edin. PARTİ SÖZCÜSÜ SERKAN ÖZCAN DUYURDU Özcan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ahmet Davutoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve evinde istirahatta olduğunu bildirdi. Öte yandan Gelecek Partisi'nin resmi Twitter hesabı da Özcan'ın duyurusunu paylaşarak Ahmet Davutoğlu'nun koronavirüse yakalandığını doğruladı. BABACAN'DAN DAVUTOĞLU'NA 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI Konya'da konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Davutoğlu'na 'geçmiş olsun' mesajı iletti.  Babacan "Konyalı siyasetçi Sayın Ahmet Davutoğlu, Kovid hastalığına yakalanmış. Buradan kendisine özellikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, acil şifalar diliyorum" dedi.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Davutoğlu'na 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Twitter'dan paylaşım yapan Yavaş "Kovid-19 testi pozitif çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, başarılı bir tedavi süreci geçirerek bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.  İpekyolu Medaya ailesi olarak biz de Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş son Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na ve O'nun nezdinde tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz
Covid 19 testi pozitif çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan ilk açıklama geldi. Davutoğlu sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek çalışmalarına evde devam edeceğini söyledi.

Korona virüse yakalanan Gelecek Partisi Genel başkanı ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan ilk açıklama geldi. Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Davutoğlu'nun yaptığı açıklama şöyle:

Bugün yaptırdığım Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Allah'a şükürler olsun genel durumum iyi. Çalışmalarımızı karantina süresi boyunca evimden devam ettireceğim. Bütün hastalarımıza Rabbim’den acil şifa diliyorum. Lütfen önlemlere ve sağlığınıza dikkat edin.

PARTİ SÖZCÜSÜ SERKAN ÖZCAN DUYURDU

Özcan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ahmet Davutoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve evinde istirahatta olduğunu bildirdi.

Öte yandan Gelecek Partisi'nin resmi Twitter hesabı da Özcan'ın duyurusunu paylaşarak Ahmet Davutoğlu'nun koronavirüse yakalandığını doğruladı.

BABACAN'DAN DAVUTOĞLU'NA 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Konya'da konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Davutoğlu'na 'geçmiş olsun' mesajı iletti. 

Babacan "Konyalı siyasetçi Sayın Ahmet Davutoğlu, Kovid hastalığına yakalanmış. Buradan kendisine özellikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, acil şifalar diliyorum" dedi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Davutoğlu'na 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Twitter'dan paylaşım yapan Yavaş "Kovid-19 testi pozitif çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, başarılı bir tedavi süreci geçirerek bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

İpekyolu Medaya ailesi olarak biz de Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş son Başbakanı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na ve O'nun nezdinde tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (