( (

Korona'ya Yakalanan Başaran Ulusoy, Yoğun Bakımda

Gündem 12.11.2020 - 11:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Korona'ya Yakalanan Başaran Ulusoy, Yoğun Bakımda

Türsab eski başkanı Başaran Ulusoy’a sağlık kontrolleri için gittiği hastanede korona teşhisi konuldu ve yoğun bakıma alındı.
 Türsab eski başkanı Başaran UlusoyIa sağlık kontrolleri için gittiği hastanede yapılan kontrollerde Covid 19’a yakalandığı belirlendi. Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımda olan Başaran Ulusoy, geçtiğimi yıllarda hayatında ilk kez uçağa binerek gittiği Amerika'da by pass ameliyatı geçirdiği için hastanede periyodik kontrollerini yaptırıyordu. İpekyolu Medya ailesi olarak turk turizminin değerli başkanlarından Başaran Ulusoy’a acil şifalar dilerken, tüm sevenlerine ve turizm camiasına geçmiş olsun diyoruz  
Türsab eski başkanı Başaran Ulusoy’a sağlık kontrolleri için gittiği hastanede korona teşhisi konuldu ve yoğun bakıma alındı.
 Türsab eski başkanı Başaran UlusoyIa sağlık kontrolleri için gittiği hastanede yapılan kontrollerde Covid 19’a yakalandığı belirlendi. Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımda olan Başaran Ulusoy, geçtiğimi yıllarda hayatında ilk kez uçağa binerek gittiği Amerika'da by pass ameliyatı geçirdiği için hastanede periyodik kontrollerini yaptırıyordu.

İpekyolu Medya ailesi olarak turk turizminin değerli başkanlarından Başaran Ulusoy’a acil şifalar dilerken, tüm sevenlerine ve turizm camiasına geçmiş olsun diyoruz
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (