( (

Kadınlar Pınar İçin Ayakta!

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 22.07.2020 - 12:59, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kadınlar Pınar İçin Ayakta!

Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in, Cemal Metin Avcı isimli erkek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
Pek çok kentte kadın cinayetlerine karşı mücadele çağrılarının yapıldığı eylemlerde kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri son bulana kadar "susmuyoruz" denildi. ANKARA Saat 19:00'da Çankaya Belediyesi önüde toplanan Ankara Kadın Platformu'ndan kadınlar, "Pınar Gültekin ve katledilen bütün kadınlar için susmuyoruz, sokaktayız" dedi. ESKİŞEHİR Eskişehir'de kadınlar, Espark önünde toplanarak Pınar Gültekin'in katledilmesini protesto etti. 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır', 'Kadın cinayetleri politiktir' yazılı dövizler tutan kadınlar, burada oturma eylemi gerçekleştirdi. NE OLMUŞTU? 16 Temmuz'dan bu yana kayıp olan 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cansız bedeni, Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulunmuştu. Olayla ilgili olarak Cemal Metin Avcı isimli erkek gözaltına alınmıştı. Zanlının jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilmişti.
Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in, Cemal Metin Avcı isimli erkek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Pek çok kentte kadın cinayetlerine karşı mücadele çağrılarının yapıldığı eylemlerde kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri son bulana kadar "susmuyoruz" denildi.
ANKARA
Saat 19:00'da Çankaya Belediyesi önüde toplanan Ankara Kadın Platformu'ndan kadınlar, "Pınar Gültekin ve katledilen bütün kadınlar için susmuyoruz, sokaktayız" dedi.
ESKİŞEHİR
Eskişehir'de kadınlar, Espark önünde toplanarak Pınar Gültekin'in katledilmesini protesto etti. 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır', 'Kadın cinayetleri politiktir' yazılı dövizler tutan kadınlar, burada oturma eylemi gerçekleştirdi.

NE OLMUŞTU?
16 Temmuz'dan bu yana kayıp olan 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cansız bedeni, Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulunmuştu. Olayla ilgili olarak Cemal Metin Avcı isimli erkek gözaltına alınmıştı. Zanlının jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (