( (

Vali, Canlı Yayına Mesaj Gönderip Ak Partili İl Başkanından 'Umre Hediyesi' İstedi (VİDEOLU)

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 26.05.2020 - 13:31, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Vali, Canlı Yayına Mesaj Gönderip Ak Partili İl Başkanından 'Umre Hediyesi' İstedi (VİDEOLU)

Rize Valisi Kemal Çeber, yerel bir televizyona konuk olan AKP Rize İl Başkanı İshak Alim’a gönderdiği mesajla hediye olarak “umre ziyareti” istedi.
Rize Valisi Kemal Çeber, bölgenin yerel televizyonu Çay TV’ye konuk olan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’den program esnasında şaşırtıcı istekte bulundu. Devleti temsil makamında bulunan Vali'nin bir parti başkanından umre hediyesi istemesi yetki ve etki tartışmalarıyla 'parti devlet' örneğini bir kez daha gündeme getirdi.  Kanalın aynı zamanda genel yayın yönetmeni olan program sunucu Hasan Yavuz Bakır, Vali Kemal Çeber’in istediğini canlı yayın konuğu olan AK Parti İl Başkanı Alim’e iletti. Yavuz Bakır’ın aktardığına göre, Vali Çeber, canlı yayına mesaj göndererek, AK Parti İl Başkanı’ndan koronavirüs salgını sonrası “hediye” olarak kendisini umreye göndermesini istedi. AK Parti İl Başkanı Alim de bu isteğe, “Tamam, olabilir, çok güzel” ifadeleriyle karşılık verdi. Alim, ardından da valinin kendisini ve teşkilattaki arkadaşlarını ağırlama sözü olduğunu belirterek hatırlatmak istediğini kaydetti.  İşte o anlar;
Rize Valisi Kemal Çeber, yerel bir televizyona konuk olan AKP Rize İl Başkanı İshak Alim’a gönderdiği mesajla hediye olarak “umre ziyareti” istedi.

Rize Valisi Kemal Çeber, bölgenin yerel televizyonu Çay TV’ye konuk olan AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’den program esnasında şaşırtıcı istekte bulundu. Devleti temsil makamında bulunan Vali'nin bir parti başkanından umre hediyesi istemesi yetki ve etki tartışmalarıyla 'parti devlet' örneğini bir kez daha gündeme getirdi. 

Kanalın aynı zamanda genel yayın yönetmeni olan program sunucu Hasan Yavuz Bakır, Vali Kemal Çeber’in istediğini canlı yayın konuğu olan AK Parti İl Başkanı Alim’e iletti. Yavuz Bakır’ın aktardığına göre, Vali Çeber, canlı yayına mesaj göndererek, AK Parti İl Başkanı’ndan koronavirüs salgını sonrası “hediye” olarak kendisini umreye göndermesini istedi.

AK Parti İl Başkanı Alim de bu isteğe, “Tamam, olabilir, çok güzel” ifadeleriyle karşılık verdi. Alim, ardından da valinin kendisini ve teşkilattaki arkadaşlarını ağırlama sözü olduğunu belirterek hatırlatmak istediğini kaydetti. 

İşte o anlar;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (