( (

Koronavirüsten Ölenlerin Sayısı 3 Bin 584 Oldu

Gündem 06.05.2020 - 20:35, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Koronavirüsten Ölenlerin Sayısı 3 Bin 584 Oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile ilgili gelişmelerini ve Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu’nu Twitter’dan paylaştı.
Bakan Koca, Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu’nu Twitter’dan paylaştı. Son 24 saatte 30 bin 303 test yapılırken, yeni vaka sayısı 2 bin 253 oldu. 64 kişi vefat ederken toplam can kaybı 3 bin 584 oldu. Bugün iyileşen kişi sayısı ise 4 bin 917 oldu. ‘YENİ BİR DÖNEMDEYİZ’ Bakan Koca paylaşımında, “Yoğun bakım hasta sayısı, entübe hasta sayısı ve vefat sayısında düşüş devam ediyor. Yeni iyileşen hasta sayısı, başarının diğer göstergesi. Vaka sayısında, seyirde görülebilecek kısmi bir artış var. Yeni bir dönemdeyiz. Salgına fırsat tanımamalıyız” dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile ilgili gelişmelerini ve Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu’nu Twitter’dan paylaştı.

Bakan Koca, Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu’nu Twitter’dan paylaştı. Son 24 saatte 30 bin 303 test yapılırken, yeni vaka sayısı 2 bin 253 oldu. 64 kişi vefat ederken toplam can kaybı 3 bin 584 oldu. Bugün iyileşen kişi sayısı ise 4 bin 917 oldu.

‘YENİ BİR DÖNEMDEYİZ’

Bakan Koca paylaşımında, “Yoğun bakım hasta sayısı, entübe hasta sayısı ve vefat sayısında düşüş devam ediyor. Yeni iyileşen hasta sayısı, başarının diğer göstergesi. Vaka sayısında, seyirde görülebilecek kısmi bir artış var. Yeni bir dönemdeyiz. Salgına fırsat tanımamalıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (