( (

Konya Valisi Toprak, Vefa Sosyal Destek Grubunu Ziyaret Etti

Gündem 04.05.2020 - 19:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Valisi Toprak, Vefa Sosyal Destek Grubunu Ziyaret Etti

Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini ziyaret eden Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak, burada yürütülen çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alarak, görevi başındaki personele gayretlerinden ötürü teşekkür etti.
Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında yayımlanan genelgeyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı bulunanlara hizmet ulaştırmak amacıyla oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, çalışmalarını özveriyle sürdürüyor. Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini ziyaret eden Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak, burada yürütülen çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alarak, görevi başındaki personele gayretlerinden ötürü teşekkür etti. “Ülkemizin ve dünyanın geçirmiş bu olduğu büyük pandemi mücadelesinde görünen ve görünmeyen kahramanlarımız çok önemli roller oynuyorlar. Bunların en başında da bütün kurumlarımızdan Kaymakamlık birimlerinden, İl Emniyet Müdürlüğü’nden, Belediyelerden, AFAD’tan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden görevlilerin bulunduğu, Vefa Sosyal Destek Grupları yaklaşık 40 gündür önemli bir görev icra ediyorlar. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarının kendi sağlıkları açısından kısıtlandığı bir dönemde  her türlü ihtiyaçlarını kendilerine ulaştırmak için bu grupları çok hızlı bir şekilde oluşturduk. Hızlı bir iletişim ağı oluşturmak için, 31 ilçemizde müracatların aynı saniyede ilçelerdeki görevlilerin önüne düşmesi için santraller oluşturduk. İletişim ağından gelen talepleri de hızlı bir şekilde yerine getirmek için Vefa Sosyal Destek Gruplarını oluşturduk. Bu gruplarda 3165 arkadaşımız görev aldılar ve görev yaptıkları süre içerisinde başvuru noktalarına yapılan yaklaşık 180 bin müracatı değerlendirdiler ve karşılanabilecek olan 170 bin gibi bir  müracatı tamamladılar, ihtiyaçları evlerine götürdüler, maaşlarını çektiler ve çok kutsal bir görevi başarıyla sürdürmeye de hala devam ediyorlar. Her türlü hizmeti büyük bir heyecanla, fedekarlıkla yerine getiren 3165 arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 65 yaş üzeri veya diğer ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızdan hiçbir serzenişe muhatap olmadık, tüm hizmetleri yerinde görüldü, ihtiyaçları karşılandı. Bunun haricinde yine bu gruplarımız aynı şekilde ekmek dağıtımında görev aldılar, satış yapılamayan sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde ve günlerde fırın araçlarıyla beraber bu arkadaşlarımız ekmek dağıtımına katıldılar. Cumartesi günü tamamladığımız, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın selamı, maskeler ve kolonyaların bulunduğu paketleri de rekor bir süreye imza atarak bu arkadaşlarımız, 65  yaş üzeri vatandaşlarımıza evlerinde teslim ettiler. Onun için ben bu kardeşlerimizden mesai arkadaşlarımızdan gurur duyduğumu bir kez daha ifade ediyorum ve hepsine buradan ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.”
Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini ziyaret eden Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak, burada yürütülen çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alarak, görevi başındaki personele gayretlerinden ötürü teşekkür etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında yayımlanan genelgeyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı bulunanlara hizmet ulaştırmak amacıyla oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, çalışmalarını özveriyle sürdürüyor.

Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerini ziyaret eden Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak, burada yürütülen çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alarak, görevi başındaki personele gayretlerinden ötürü teşekkür etti.

“Ülkemizin ve dünyanın geçirmiş bu olduğu büyük pandemi mücadelesinde görünen ve görünmeyen kahramanlarımız çok önemli roller oynuyorlar. Bunların en başında da bütün kurumlarımızdan Kaymakamlık birimlerinden, İl Emniyet Müdürlüğü’nden, Belediyelerden, AFAD’tan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden görevlilerin bulunduğu, Vefa Sosyal Destek Grupları yaklaşık 40 gündür önemli bir görev icra ediyorlar. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkmalarının kendi sağlıkları açısından kısıtlandığı bir dönemde  her türlü ihtiyaçlarını kendilerine ulaştırmak için bu grupları çok hızlı bir şekilde oluşturduk. Hızlı bir iletişim ağı oluşturmak için, 31 ilçemizde müracatların aynı saniyede ilçelerdeki görevlilerin önüne düşmesi için santraller oluşturduk. İletişim ağından gelen talepleri de hızlı bir şekilde yerine getirmek için Vefa Sosyal Destek Gruplarını oluşturduk. Bu gruplarda 3165 arkadaşımız görev aldılar ve görev yaptıkları süre içerisinde başvuru noktalarına yapılan yaklaşık 180 bin müracatı değerlendirdiler ve karşılanabilecek olan 170 bin gibi bir  müracatı tamamladılar, ihtiyaçları evlerine götürdüler, maaşlarını çektiler ve çok kutsal bir görevi başarıyla sürdürmeye de hala devam ediyorlar. Her türlü hizmeti büyük bir heyecanla, fedekarlıkla yerine getiren 3165 arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 65 yaş üzeri veya diğer ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızdan hiçbir serzenişe muhatap olmadık, tüm hizmetleri yerinde görüldü, ihtiyaçları karşılandı. Bunun haricinde yine bu gruplarımız aynı şekilde ekmek dağıtımında görev aldılar, satış yapılamayan sokağa çıkma yasağının olduğu saatlerde ve günlerde fırın araçlarıyla beraber bu arkadaşlarımız ekmek dağıtımına katıldılar. Cumartesi günü tamamladığımız, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın selamı, maskeler ve kolonyaların bulunduğu paketleri de rekor bir süreye imza atarak bu arkadaşlarımız, 65  yaş üzeri vatandaşlarımıza evlerinde teslim ettiler. Onun için ben bu kardeşlerimizden mesai arkadaşlarımızdan gurur duyduğumu bir kez daha ifade ediyorum ve hepsine buradan ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (