( (

Kaymakam Akbulut Yunak’ta Korona Virüs Değerlendirmesi Yaptı

Gündem 30.04.2020 - 16:23, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Kaymakam Akbulut Yunak’ta Korona Virüs Değerlendirmesi Yaptı

Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut , ilçede korona virüs vakasının olmadığını belirterek, özellikle iş yerlerinde ve caddelerde maske takma kullanımını zorunlu kıldıklarını söyledi.
 Yunak Kaymakamı  Mehmet Erdem Akbulut açıklamasında , ‘’Yunak  halkı Ramazan Ayı’na neşe içerisinde sağlıklı başladı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde zorlu bir sınavdan geçiyor. Bütün dünyayı esir alan korona virüs salgınıyla ilgili ülkemizde de ciddi mücadele yapılmaktadır. Bizim ülkemizin diğer ülkelere göre şansı özellikle Batı Avrupa'daki salgının çok yayılması vaka ve ölü sayısının çok olması zamanında tedbirlerin alınmaması veya daha gevşek davranılmaması olarak değerlendirilebilir” olduğunu ifade etti.   Kaymakam Akbulut  açıklamasına şöyle devam etti , “Ülkemizde gerçekten tedbirlere çok erken başlanıldı. Bu tedbirlerle yurt içinde ve dışında bulunan vatandaşlarımızın getirilmesi ve karantinaya alınması, sağlık alt yapısının güçlü olması nedeniyle korona virüs ile mücadele konusunda gelişmiş birçok batı ülkesine karşı daha iyi bir konumda bulunmaktadır. Son  günlerde  aşağı doğru seyreden bir düşüş eğilimi görülmektedir. Tabi ki bu iyileşmenin toplumda rahatlama gevşeme anlamında değil, moralimizi yüksek tutarak daha da tedbir ve kurallara uymak gerektiğine inanıyorum , ülkemiz bu badireyi en kısa sürede sağlıkla çok fazla can kaybı olmadan atlatacak inşallah . Biz de yerel yöneticiler olarak  Yunak’ın  genelinde devletimizin aldığı tüm tedbirleri halkımızla birlikte onların hoş görüşüne sığınarak sabrını göz önüne alarak uygulamaya çalışıyoruz" diye konuştu.   Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut  " Yunak merkez ve dış mahallelerinde  Koronavirüs vakasının olmaması  sağlık çalışanlarının yanı sıra Emniyet ve Jandarma personelinin  gerçekten can siperhane çalışmaları ve zamanında müdahaleleri ve bulaşma riski olan kişileri de gözlem altına alması etkili oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.
Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut , ilçede korona virüs vakasının olmadığını belirterek, özellikle iş yerlerinde ve caddelerde maske takma kullanımını zorunlu kıldıklarını söyledi.

 Yunak Kaymakamı  Mehmet Erdem Akbulut açıklamasında , ‘’Yunak  halkı Ramazan Ayı’na neşe içerisinde sağlıklı başladı. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde zorlu bir sınavdan geçiyor. Bütün dünyayı esir alan korona virüs salgınıyla ilgili ülkemizde de ciddi mücadele yapılmaktadır. Bizim ülkemizin diğer ülkelere göre şansı özellikle Batı Avrupa'daki salgının çok yayılması vaka ve ölü sayısının çok olması zamanında tedbirlerin alınmaması veya daha gevşek davranılmaması olarak değerlendirilebilir” olduğunu ifade etti.

 

Kaymakam Akbulut  açıklamasına şöyle devam etti , “Ülkemizde gerçekten tedbirlere çok erken başlanıldı. Bu tedbirlerle yurt içinde ve dışında bulunan vatandaşlarımızın getirilmesi ve karantinaya alınması, sağlık alt yapısının güçlü olması nedeniyle korona virüs ile mücadele konusunda gelişmiş birçok batı ülkesine karşı daha iyi bir konumda bulunmaktadır. Son  günlerde  aşağı doğru seyreden bir düşüş eğilimi görülmektedir. Tabi ki bu iyileşmenin toplumda rahatlama gevşeme anlamında değil, moralimizi yüksek tutarak daha da tedbir ve kurallara uymak gerektiğine inanıyorum , ülkemiz bu badireyi en kısa sürede sağlıkla çok fazla can kaybı olmadan atlatacak inşallah . Biz de yerel yöneticiler olarak  Yunak’ın  genelinde devletimizin aldığı tüm tedbirleri halkımızla birlikte onların hoş görüşüne sığınarak sabrını göz önüne alarak uygulamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

 

Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut  " Yunak merkez ve dış mahallelerinde  Koronavirüs vakasının olmaması  sağlık çalışanlarının yanı sıra Emniyet ve Jandarma personelinin  gerçekten can siperhane çalışmaları ve zamanında müdahaleleri ve bulaşma riski olan kişileri de gözlem altına alması etkili oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (