( (

Gelecek Partisi Konya Kadın Kolları Başlanı Söylemez `den 10 Nisan Polis Bayramı Mesajı

Gündem 10.04.2020 - 09:50, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Gelecek Partisi Konya Kadın Kolları Başlanı Söylemez `den 10 Nisan Polis Bayramı Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Söylemez, ‘Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Söylemez, Polis, güvenliğimizin ve huzurumuzun teminatıdır. Can ve mal güvenliğimiz için canla başla çalışan polislerimiz, devlet ile millet dayanışmasına katkı sağlamaktadır. Cesaret, sabır, güç ve dayanıklılığı zorunlu kılan bu zorlu görevi layıkıyla yerine getiren polislerimiz kamu düzeninin korunmasında vatandaşlarımızla iş birliği hâlinde görevlerini icra ediyor. Özellikle son dönemlerde yaşadığımız sıkıntılı günlerde polislerimize daha çok iş yükü binmekte, Emniyet Teşkilatımızın üyeleri görevlerini fedakârlıkla yerine getirmektedir. Bizler de alınan kurallara ve tedbirlere uyarak polislerimize destek olmalıyız.   Unutmamalıyız ki her zaman olduğu gibi bugünleri de birbirimize destek olarak atlatacağız. Şanlı geçmişimizde kendini birçok kez kanıtlamış, ülkesi için yeri geldiği zaman bir an bile tereddüt etmeden canını seve seve feda eden, kanunsuzluğun, vicdansızlığın her zaman üstün gayretle karşısında duran polislerimiz için duyarlılık ve sorumluluk sahibi olmalıyız.   Bu duygu ve düşüncelerle Konya İlimizde görev yapan polislerimiz başta olmak üzere, Tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor; huzurlu, sağlıklı, başarılı görevler diliyorum.
Gelecek Partisi Konya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Söylemez, ‘Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Söylemez, Polis, güvenliğimizin ve huzurumuzun teminatıdır. Can ve mal güvenliğimiz için canla başla çalışan polislerimiz, devlet ile millet dayanışmasına katkı sağlamaktadır. Cesaret, sabır, güç ve dayanıklılığı zorunlu kılan bu zorlu görevi layıkıyla yerine getiren polislerimiz kamu düzeninin korunmasında vatandaşlarımızla iş birliği hâlinde görevlerini icra ediyor. Özellikle son dönemlerde yaşadığımız sıkıntılı günlerde polislerimize daha çok iş yükü binmekte, Emniyet Teşkilatımızın üyeleri görevlerini fedakârlıkla yerine getirmektedir. Bizler de alınan kurallara ve tedbirlere uyarak polislerimize destek olmalıyız.

 

Unutmamalıyız ki her zaman olduğu gibi bugünleri de birbirimize destek olarak atlatacağız. Şanlı geçmişimizde kendini birçok kez kanıtlamış, ülkesi için yeri geldiği zaman bir an bile tereddüt etmeden canını seve seve feda eden, kanunsuzluğun, vicdansızlığın her zaman üstün gayretle karşısında duran polislerimiz için duyarlılık ve sorumluluk sahibi olmalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Konya İlimizde görev yapan polislerimiz başta olmak üzere, Tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor; huzurlu, sağlıklı, başarılı görevler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (