( (

Konya Büyükşehir’den Toplu Ulaşım Duyurusu

Bölge 23.03.2020 - 22:48, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Konya Büyükşehir’den Toplu Ulaşım Duyurusu

Konya Büyükşehir Belediyesi, Toplu ulaşım araçlarının tarife değişikliği hakkında bir duyuru yayınladı
Konya Büyükşehir belediyesinden yapılan duyuru şu şekilde…   Koronavirüs salgını nedeniyle hemşehrilerimizin mümkün olduğunca evden çıkmaması gerektiği için toplu ulaşım araçlarına azalan talep sonucunda belediyemiz tarafından tarifelerde düzenleme yapılmıştı.   Yapılan düzenlemeye rağmen otobüslerimizde ve tramvaylarımızda çok az yolcu olması; bazı seferlerde hiç yolcu olmaması nedeniyle yeniden düzenleme yapılması kararı alınmıştır.   Yeni sefer saatleri https://atus.konya.bel.tr sayfasından duyurulmuş olup ayrıca tramvaylarımız mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde çiftli, diğer saatlerde tekli olarak çalışmaya devam edecektir.   Toplu ulaşım araçlarını kullanan hemşehrilerimizin değişen toplu ulaşım tarifelerini ATUS web sayfası ve belediyemizin mobil uygulamasındaki ulaşım bölümünden sürekli takip etmelerini rica ederiz.   Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Toplu ulaşım araçlarının tarife değişikliği hakkında bir duyuru yayınladı

Konya Büyükşehir belediyesinden yapılan duyuru şu şekilde…

 

Koronavirüs salgını nedeniyle hemşehrilerimizin mümkün olduğunca evden çıkmaması gerektiği için toplu ulaşım araçlarına azalan talep sonucunda belediyemiz tarafından tarifelerde düzenleme yapılmıştı.

 

Yapılan düzenlemeye rağmen otobüslerimizde ve tramvaylarımızda çok az yolcu olması; bazı seferlerde hiç yolcu olmaması nedeniyle yeniden düzenleme yapılması kararı alınmıştır.

 

Yeni sefer saatleri https://atus.konya.bel.tr sayfasından duyurulmuş olup ayrıca tramvaylarımız mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde çiftli, diğer saatlerde tekli olarak çalışmaya devam edecektir.

 

Toplu ulaşım araçlarını kullanan hemşehrilerimizin değişen toplu ulaşım tarifelerini ATUS web sayfası ve belediyemizin mobil uygulamasındaki ulaşım bölümünden sürekli takip etmelerini rica ederiz.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (