( (

63 Yıllık Kuran-I Kerim ve Bakkal Veresiye Defteri

Kültür Sanat 17.03.2020 - 09:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

63 Yıllık Kuran-I Kerim ve Bakkal Veresiye Defteri

Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin’i ziyaret eden Konya Bakkallar Odası Başkanvekili ve Selçuklu ’da bakkallık yapan Ali Güvercin, 63 yıllık Kuran-ı Kerim ve Bakkal Veresiye Defterini teslim etti.
Konya BakkallarOdası Başkanvekili ve aynı zamanda bakkal olan Ali Güvercin,” Alimizde bulunan 63 yıllık Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’i ve Bakkal Veresiye Defterini Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin beye teslim ettim.  Kendisi Kuran’ı Kerim’in onarılarak kütüphanemizde koruma altına alınacağını söylemesi ve gelecek kuşaklara aktarılacak olmasından dolayı sevinçliyim. İlgisinden dolayı teşekkür ediyorum. 63 yıllık Kuran- Kerim Hicri 1375 yılı ve Miladi yılı olarak ta 1956 yılında Hattat Hasan Rıza tarafından yazılıp, Diyanet tarafından kontrol edildikten sonra İstanbul Sebat Matbaası tarafından basılmıştır” dedi.    Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin Ali Güvercine 63 yıllık Kuran-ı Kerim ve Bakkal veresiye defterini teslim etmesinden dolayı teşekkür etti.
Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin’i ziyaret eden Konya Bakkallar Odası Başkanvekili ve Selçuklu ’da bakkallık yapan Ali Güvercin, 63 yıllık Kuran-ı Kerim ve Bakkal Veresiye Defterini teslim etti.

Konya BakkallarOdası Başkanvekili ve aynı zamanda bakkal olan Ali Güvercin,” Alimizde bulunan 63 yıllık Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’i ve Bakkal Veresiye Defterini Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin beye teslim ettim.  Kendisi Kuran’ı Kerim’in onarılarak kütüphanemizde koruma altına alınacağını söylemesi ve gelecek kuşaklara aktarılacak olmasından dolayı sevinçliyim. İlgisinden dolayı teşekkür ediyorum. 63 yıllık Kuran- Kerim Hicri 1375 yılı ve Miladi yılı olarak ta 1956 yılında Hattat Hasan Rıza tarafından yazılıp, Diyanet tarafından kontrol edildikten sonra İstanbul Sebat Matbaası tarafından basılmıştır” dedi. 

 

Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin Ali Güvercine 63 yıllık Kuran-ı Kerim ve Bakkal veresiye defterini teslim etmesinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (